Login/Registracija

Ispao iz takmičenja, pa prokomentarisao odnos Cece i JK: „Zna Ceca šta valja“ (VIDEO)

Ivan Simić i Ivana Dimkoviski upoznali su se u takmičenju „Zvezda Granda“ i od tad su nerazdvojne kolege, što su ove subote dokazali i kolegijalnim činom kada je tokom Ivaninog nastupa Simić uskočio u pomoć.

Ali dok Ivana slavi prozalak u naredni krug, Ivan je na žalost napustio takmičenje. 


– Ostaćemo u kontaktu, naravno, bez obzira što je Ivan završio takmičenje, ali to ne znači kraj karijere i našeg druženja – istakla je Ivana, dok je Simić otkrio da li se razočarao što je direktno ispao iz šoua:

– Lagao bih kad bih rekao da sam presrećan, ali očigledno je da tako nešto moralo da se desi. Verujem u tu neku sudbinu, zato sam i došao ovde, ali ko zna šta mi život sprema, videćemo.

Iako je tokom učešća u popularnom šouu ulagao veliki napor, tvrdi da mu odluka žirija da ispadne iz trke za finale nije skratila krila. 

-Generalno ne može puno toga u životu da me demorališe jer živim i dišem za muziku. Idemo dalje, pa šta bude neka bude – ističe Simić koji je ove subote glumio manekena koleginici tokom nastupa. 


Kažu da su zajedničkim snagama osmislili originalan nastup, kao i da

– Kod nas nema tog vida konkurencije zato što svi ovde imamo isti cilj, a svi smo drugačiji. Zašto da postoji ta vrsta rivaliteta, kad svako od nas ima svoju viziju?!- rekao je Ivan, a zatim prokomentarisao to što je Ceca Ražnatović đuskala uz pesmu Jelene Karleuše. 


– Vidite da zna i Ceca šta valja, šalim se. Sve je to strava i super kad je dobra energija i zašto ne bi neko ustao da igra, pogotovo kad je neko ostvaren?! – istakao je, a zatim otkrio čime će se baviti nakon takmičenja, dok je Ivana ispričala svoje planove, što možete da vidite u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić