Login/Registracija

Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović POTVRDILI navode: “Istina je, U VEZI SMO“

Kada je emisija “Paparaco lov“ objavila snimak na kome se vide pevačica Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović, koje su kamere pratile u stopu, mnogi su pomislili da su nekadašnje zvezde “Granda“ u vezi, a za portal Grand Online Isak je potvrdio ove pretpostavke.


– Tačno je, Aleksandra i ja smo zajedno već dva meseca. Oboje smo javne ličnosti i znamo da publiku zanima sve o nama i našim životima, ali nismo želeli da na račun naše veze dobijamo dodatni prostor u medijima. Naše karijere su odvojene, a i nisam navikao da iznosim svoj privatni život. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo,zaljubljeni smo i srećni– rekao je Šabanović koji za desetak dana objavljuje svoju novu pesmu.

– Da se razumemo ovo nije urađeno radi marketinga kao što su neki pomislili, jer mi stvarno ne treba marketing tog tipa– dodaje on.

Inače, pre nekoliko nedelja prilikom gostovanja u emisiji “Nikad nije kasno“, Žika Jakšić je od Aleksandre izmamio priznanje o njenom ljubavnom životu.

– Mislila sam da ne pričam o tome ali što tebi da ne kažem, eto zaljubljena sam– otkrila je ona.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac