Login/Registracija

Isak Šabanović dao glas liku iz crtanog filma

Njegovo ime je uveliko poznato, prepoznatljiv je i vrlo voljen i poštovan u muzičkom svetu.

Dok slušamo njegovo ‘’Prvo jutro’’ i čekamo sledeću pesmu sada možete ovog mladog pevača slušati i kao lika jednog crtanog filma.


Naime, čaroliji Enkanto priče doprineće muzičari, glumci i glumice koji svojim glasovima dodaju boje već šarolikoj i raznovrsnoj magiji kolumbijske porodice.


U ulozi bake na čelu porodice Madrigali našla se čuvena Zlata Numanagić, poznata širom Jugoslavije kao Lola iz serije „Srećni ljudi“, glumica i pevačica hita „Ti mi se tako sviđaš“, Đurđina Radić Điks, kao i vlasnica numera „Sreda“ i predvodnica dečijeg „Hora Čarolija“ kantautorka Leontina Pat.

Prvi put u ulozi sinhronizatora oprobao se učesnik „Zvezda Granda“ Isak Šabanović kao Kamilo, pored njega u Diznijevoj animaciji učestvovala je i mlada glumica Ana Vučić („Preživeti Beograd“), kao i bard srpskog glumišta Dubravko Jovanović („Lepa sela lepo gore“, „Sedam i po“).


– Dobio sam poziv Srđana Čolića da probamo test voice da pozajmim glas za jednog od likova novog crtanog filma za Disney i na divno čudo posle pet momaka moj glas prošao i meni bio izazov da se oprobam i u tome. Lepo iskustvo i stvarno zanimljivo. Malo je bilo teže nego snimiti pesmu, ali mi se svideo rad i nekako kao malo dete sa osmehom sam radio crtani kojem ja dajem glas. Poseban osećaj, svakako – rekao je mladi pevač za Grand Online. 

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Foto: Printskrin: Youtube,
Autor: S. Ćulibrk