Login/Registracija

Isak i Valentina probili led! (VIDEO)

Samo mesec dana nakon zavrsetka poslednje sezone ‘Zvezde Granda’ Valentina Kuzmanović i Isak Šabanović snimili su svoje pesme! On kao drugoplasirani takmičar objavio je pesmu „Prvo jutro“, autora Saše Lazića i Aleksandra Milića Milija, koji je ujedno i njegov mentor, dok je Valentina, trećeplasirana finalistkinja bila muza jednog od čuvenog dvojca popularnih Aspirinaca, Miloša Roganovića sa pesmom „Hladno srce“.

Kada je reč o pobedniku „Zvezda Granda“ Mahiru Mulaliću uskoro se očekuje i njegova prva pesma, budući da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gračanici, preuzimanju automobila, te mnogobronih nastupa nakon završetka finalne emisije i izbora samih pesama, kasnije ušao u studio.


Osim svega navedenog, očekuju nas još sedam kompozicija koje će dobiti mladi pevači, a za koje čelnici produkcije smatraju da im spremljene pesme najbolje, uslovno rečeno, leže, budući da su se tokom čitave sezone birale kompozicije najeminentnijih regionalnih autora. Tako neke od pesama koje cemo uskoro čuti potpisuju Jelena Trifunović, Saša Lazić, Marko Cvetković, Miloš Roganović, ali i vrhunski grčki autori, koji su dali sve potrebne dozvole da se upravo njihove pesme snime.

– Ideja je da se svake godine na albumima ‘Zvezde Granda’ okupe najbolje pesme i autori iz regiona, a koje su primerene širokom stilu naše produkcije i da to bude odskočna daska za njihove tek započete karijere. S obzirom na to da prvo tražim pesme koje bi se mogle naći na albumima naših najvećih zvezda posao nije uopšte lak, ali ponudićemo jedan raznolik i drugačiji muzički splet. Naš cilj je da naše mlade zvezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju kao da su iskusni pevači. Veliki svakako jesu. Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zaslužuje takav predivan muzički završetak. Najpre ćemo pustiti pesme za prvo četvoro najbolje plasiranih takmičara i što je jako zanimljivo, a na šta smo jako ponosni jeste činjenica da su oni iz četiri različite republike – Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sve ostale numere planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajednicke premijere – ponosno je istakao Aleksandar Milić Mili direktor muzičke produkcije u „Grandu“.


– Sa zadovoljstvom i ponosom vam predstavljam svoju novu pesmu “Prvo jutro”. Iako ovo nije moja prva u karijeri, jako sam uzbuđen i jedva čekam da čujem vaše komentare. Svih ovih meseci bili ste moj najbolji sud- šta je ispravno a šta treba popraviti, tako da i ovog puta računam na vas! Koristim priliku da se zahvalim Miliju koji je tokom takmičenja bio najbolji mentor, a sada već moj prijatelj sa kojim je čast sarađivati! Hvala vam na svemu, a sada brzo da pevamo zajedno “Prvo jutro”, voli vas vas Isak – poručio je Šabanović.


Poslušajte Isakovu novu pesmu:

– Dragi moji, sa zadovoljstvom vam predstavljam svoj prvi singl ,,Hladno srce” i jedva čekam da čujem vaše utiske i komentare. Nadam se da ćemo je pevati na mojim nastupima. Želim da se zahvalim Mariji Šerifovic što me je podržavala tokom takmičenja, dosta toga sam naučila od nje. Hvala Grand produkciji, takođe i da se zahvalim autoru Milošu Roganoviću i Miliju. Svako dobro, ljubi vas Vale – izjavila je Valentina.


Valentininu novu pesmu poslušajte u nastavku:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand.Online