Login/Registracija

Improvizacijama iznervirao žiri! Lukas: Nemoj da se mangupiraš! (FOTO)

Milan Bukilić iz Podgorice predstavio se u prvom krugu „Zvezda Granda“ pesmom „Isto je“ Željka Joksimovića za koju je osvojio tri glasa. U nastavku je popravio utisak numerom „Mornar“ Yu grupe i osvojio šest glasova. Aca Lukas mu nije dao glas i imao je zamerku što pesmu „Yu grupe“ nije pevao u originalu. 

„Nisam kompozitor ali se bavim produkcijom kod kuće“, objasnio je takmičar, a Lukas mu je odgovorio: „Divno, ali ovde si došao da pevaš a ne da produciraš i da komponuješ“

„Nisam hteo da bude tako monotona kao u originalu…“, nastavio je on da objašnjava na šta mu je član žirija rekao da prestane da lupeta gluposti i da ne treba da izmišlja melodiju za pesme koje su veliki hitovi. 

Nastavilia se rasprava i kandidat je tvrdio da svako ima pravo na svoje mišljenje. Lukasa je to posebno iznerviralo i poručio je „da prestane da se mangupira i da je došao da peva, a ne da priča“.

Kandidat je rekao da ima poštovanje prema Aci Lukasu iako njegove pesme ne sluša. On više voli Olivera Dragojevića, Vladu Georgieva i Stiva Vondera… 

Bosanac i Marija su se složili da je bez obzira na sve, Milan najkvalitetniji takmičar koji dolazi iz Crne Gore i da treba da prođe u baraž.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić