Login/Registracija

Ima pravo BOGATSTVO: Finalista je jedan od ŠESTORO DECE u porodici, najmlađoj sestri OPRAŠTA SVE

Otkako se pojavio u “Zvezdama Granda“ mladi Piroćanac Nenad Osmanović pobrao je sve simpatije publike kako zbog svog raskošnog glasa tako i zbog lepog vaspitanja, šarma i duhovitosti.

Tek nakon velikog finala publika je imala priliku bolje da ga upozna i sazna više o njegovom životu i drugim talentima koje pored pevanja poseduje.


Osmanović je za naš portal nedavno otkrio da je nekada igrao fudbal, da se odlično snalazi u tradicionalnim igrama poput čočeka i još mnogo toga, a sada je progovorio i o mnogobrojnoj porodici koju ima.

– U mojoj porodici ima šestoro dece, četiri brata (uključujući i mene) i dve sestre- rekao je Nenad sa ponosom.


Kažu da od porodice nema većeg bogastva sa čime se slaže i finalista i objašnjava da je njihov dom ispunjen ljubavlju, harmonijom i slogom, a ni međusobna podrška takođe ne izostaje.

Međutim, od svih petoro braće i sestara, posebno mesto u pevačevom srcu zauzima sestra Petra.


– Ona ja najmlađa, ima samo pet godina. Osim što je najmlađa definitivno je i najslađa iako je pomalo nemirna. Po kući stalno pravi neki lom pa mi je valjda zbog toga i zanimljiva (smeh). Inače sam jako vezan za sve njih, ali pošto je ona najmlađa logično je da je sva naša pažnja usmerena uglavnom na nju- otkrio je Osmanović.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ Instagram,
Autor: T. Bogavac