Login/Registracija

Ibro Bublin priznao da su ga roditelji GURNULI NA SCENU, voditelj ga uporedio sa Britni Spirs

Od kad je kročio na scenu, a posebno nakon pobede u „Zvezdama Granda“ Ibru Bublinu mnogi su predvideli uspešnu pevačku karijeru. Iako je tada imao samo 16 godina, talentovanom Sarajliji popularnost i slava nisu zasmetali jer je od pete godine u muzici, te može da se pohvali da je bukvalno stasao pred kamerama. 

Danas, sa 22 godine ističe da je mnogo zreliji kako fizički, tako i mentalno u odnosu na period kada je trijumfovao u najgledanijem šouu. 

–  U novu godinu ušao sam pametniji, sigurniji, sa više samopouzdanja. Godine čine svoje, napunio sam 18, (smeh) i ide sve kako treba, Hvala Bogu. Sad osećam da sam stao čvrsto na zemlju i koračam ka cilju, ali nigde ne žurim. Znate šta, neće doći slava, ako se ne boriš za nju, a ja sam mlad, borim se i sigurnim korakom idem ka cilju – rekao je Ibro koji je od početka svoje karijere veran narodnoj muzici. 

Gostujući u emisiji „Grand parada“, Bublin je istakao da je od malena važio za vanserijski talenat,  te da su ga roditelji naučili da se takmiči na raznim muzičkim festivalima, zbog čega ga je voditelj uporedio sa velikom svetskom zvezdom. 

Pa ti kao Britni Spirs – našalio seTihomir Tepić, što je pevač i potvrdio. 

– Sa 5, 6 godina roditelji su me gurnuli na scenu jer su smatrali da ja to mogu i osećalo se da ću se baviti muzikom. I dok su se moji vršanji igrali sa igračkama, ja sam dobijao klavijature, sintisajzer i nisam se pokajao. Drago mi je što od vas čujem da rastem u dobrog čoveka – izjavio je Ibro.  

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić