Login/Registracija

Iako mu je Šaban uzor, zbog jednog takmičara „Zvezda Granda“ se prijavio kod Popovića

Iako snovi o velikoj sceni kod Kenana Derviševića datiraju od najranijeg detinjstva, želja za takmičenjem u najpopularnijem šouu „Zvezde Granda“ pojavila se zahvaljujući pobedniku iz 2016. godine.

– Bukvalno od pete godine imam želju za pevanjem, ali Grand sam prvi put gledao i pratio kada je pobedio Amar Gile. E tada se pojavila želja za takmičenjem, međutim prolazila je godina za godinom, hoću, pa neću i na kraju sam prevagnuo- otkrio je Kenan.


Bez sumnje važi za jednog od najboljih vokala narodne muzike koji se pojavio na Grandovoj sceni, Dervišević ne krije da su mu se noge tresle kada je prvi put stao pred čuvenu osmorku.

– To je normalno, svi koji dođu u prvi krug tresu im se noge, nema nikoga ko je otpuno miran. Sva sreća ranije sam imao susret sa kamerama pa sam drugačije doživeo to sve od ostalih- objasnio je pevač.


Provereni recept za uspeh su trud, rad i upornost, što je Kenan bez pogovora poštovao svih deset meseci koliko je trajala borba za titulu nove zvezde. Ipak, bez mentora Bosanca, kako tvrdi, ne bi sve išlo kako je on zamislio.

– Nas dvojica smo pre svega imali drugarski odnos, ali dešavalo se da kada se pripremamo za naredni krug ostanem po pet ili šest sati, zavrt mi se u glavi, bude mi muka, ali eto siplatilo se. Bosanac je osvestio moj um, naučio me je mnogo toga!- priznao je.


POGLEDAJTE I

Kenan otvorio dušu o PORODICI i MUZICI: „Da je imao prilike da me čuje BIO BI PONOSAN“

Kenan priznao da želi DUET sa KOLEGINICOM IZ TAKMIČENJA: „Bili bismo VRHUNSKI SPOJ“

Foto: Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović