Login/Registracija

„I da jede i da…“ Da li će Denis Ahmetović zaista poslušati savet Jelene Karleuše? (VIDEO)

Slušaj me sada pažljivo dečko! Hoću da jedeš ugljene hidrate, testo, hleb, pastu, picu, hoću da jedeš pre nastupa. Meni izgledaš kao i da ne jedeš i kao da ne j…Moraš i jedno i drugo – upravo ovako Jelena Karleuša obratiila se Denisu Ahmetoviću, takmičaru „Zvezda Granda“ koji je u četvrtom krugu oduševio sve i dobio maksimalnih šest glasova.

Mada na njegove glasovne sposobnosti niko nije imao primedbu, Jelena mu je zamerku zbog kilaže upitila jer smatra da nije imao dovoljno snage da na sceni pokaže maksimum. 


-Imam 63 kilograma, takav sam već desetak godina, ma ceo život. Ali daću sve od sebe da se udebljam bar par kilograma do sledećeg kruga, pa ćemo videti  – našalio se Denis nakon nastupa, pa otkrio da mu i njegovi bližnji stalno govore da treba da porodi na kilaži. Ali ne ide baš lako. 

– Ne mogu da se ugojim, jako teško. Kao što ljudi imaju problem da skinu kilograme, tako i ja imam da se udebljam – tvrdi, dok njegov saborac iz duela Nikola Petračković smatra da je Denis povlašćen u takmičenju i to zbog komentara JK.

– On treba da bude ponosan na sebe jer je jedini kandidat kom je Jelena rekla da treba da se ugoji. Svi treba da smršaju, samo on da se ugoji. Evo, daću mu ja stručne savete – dodao je Petračković, pa otkrio kako će to da mu pomogne, što možete da vidite u videu. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić