Login/Registracija

HOĆEŠ LI DA PEVAŠ ILI DA MESIŠ? Marija i dalje LJUTA na njega zbog KIFLICA, Đorđe pošto-poto hoće narodnjaka u timu (FOTO)

Nikola Petraćković ponovo se takmiči u „Zvezdama Granda“. Ovaj takmičar ostao je upamćen po nadimku Pekar, ali i zato što je u prošloj sezoni razočarao Mariju Šerifović nakon što je priznao da kiflice, koje je donosio žiriju, nije sam mesio. Nikola je odlučio da ponovo okuša sreću, a ovoga puta se u prvom krugu predstavio pesmama „Godina i jače“ Ace Pejovića i „Ja slobodan a ona neverna“ od Đanija.  Glasove je dobio od Nikole, Ane, Bosanca, Đorđa i Viki. 

Nikola je prošle godine bio u timu Viki Miljković i zato je ona morala da isključi svoj taster. Jelena je pozirala sve vreme i  slikala sa telefonom, a Popović je prokomentarisao kako se diva hvali koliko je smršala. „Nećeš ti više jesti kiflice“, rekla je Jelena aludirajući na to da bi kandidat morao da povede računa o liniji. 

„Pekar me je razočarao prošli put kad je rekao da on nije mesio one kiflice, a i loše je pevao tada. Doduše i sada je loše pevao, tako da ništa“, rekla je Marija. Jelena je pitala takmičara da li je smršao i nakon što je on odgovorio da radi na tome, pop zvezda je prokomentisala kako je bila sarkastična. 

Bosanac ga je pohvalio kako je otpevao prvu pesmu i našalio se da bi Nikola konačno trebalo da se odluči da li će da peva ili da mesi testo. Nakon što je kompozitor potvrdio svoj taster, to je uradio i Nikola Rokvić. „Dajte mi jednog narodnjaka da vidim da li mogu nešto da uradim sa njim“, bio je iskren Džordž. 

Đoletova molba nije bila uslišena, jer je Nikolaza mentora izabrao  Bosanca. 

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić