Login/Registracija

HARMONIKA ILI LOPTA? Boske u AKCIJI na terenu otkrio ZA KOGA NAVIJA

Ako je sudeći po društvenim mrežama, nema sumnje da Dragan Stojković Bosanac ovo leto uživa za sve pare. Obilazeći rodnu Bosnu i svoj zavičaj sa pratiocima je delio najlepše momente i fotografisao se sa brojnim sugrađanima koji ga bukvalno obožavaju.

S obzirom da je veliki ljubitelj sporta, a posebno fudbala ne čudi što je jedan dan posvetio i druženju sa igračima iz fudbalskog kluba Igman iz svog Konjica.

– Na treningu punom pozitivne energije sa igračima iz FK Igman Konjic!- napisao je Stojković na svom Instagram profilu.

Bosketa su dočekali poput pravog kralja, a nakon fotkanja sa celim timom, pevaču su uručili poklon koji ga je ostavio bez teksta.

U pitanju je dres sa bojama kluba na čijoj pozadini piše „Bosanac“, a mnogi su u komentarima ispod objave poručili da ga upravo u tome očekuju u žirijskoj stolici već na početku ove sezone takmičenja.


Da je vatreni navijač svog kluba uverili smo se i tokom finala „Zvezda Granda“ kada je osim proglašenja pobednika slavio i titulu Igmana.

– Hoće Bosanac da kaže nešto- rekao je Saša Popović pred samo proglašenje ovogodišnjeg pobednika.

– Ja bih stvarno od srca čestitao fudbalskom klubu Igman iz Konjice koji je ušao u prvu ligu. Čestitam!- rekao je Boske i doveo sve do suza.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović