Login/Registracija

HAOS U NAJAVI Gruevska otkrila delić novog spota: „Možda ću biti SKROZ GOLA“

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Marija Gruveska nedavno je objavila svoj prvenac i još jednom dokazala da njenim kreativnim performansima nema kraja. Međutim kako i sama priznaje kada je reč o umetnosti ne planira da se zaustavi, već da svakim pojavljivanjem i novim projektom pokuša da zaseni publiku još više.

– Želim uvek da moj spot podrži svaku pesmu, a ne da bude samo spot, već da u njemu postoji neka priča, kao što sam i sad uradila. Tako će biti i sa narednim, evo već jedan planiram i najverovatnije će biti još kontraverzniji od ovoga. Možda ću u nekom spotu biti čak i skroz gola, ako je to u granicama. Smatram  da se različitost u svakom poslu isplati, bar meni jeste i zbog toga sam izuzetno srećna- istakla je Gruevska.


U svojoj nameri da pokori region i osvoji publiku sa svih podneblja, šarmantna Makedonka veoma je uporna, a u prilog tome svedoči i činjenica da je nedavno krenula na časove srpskog jezika kako bi sebi olakšala komunikaciju, iako se za sada odlično snalazi.

– Vežbam i učim, nije mi gramatika baš dobra, ali se nadam da ću uskoro moći bolje da komuniciram- priznala je pevačica za Grand news.


Podsetimo, za snimanje svog spota za numeru „Gorim sva“ Marija je uložila mnogo truda i vremena, što je publika podržala brojnim pozitivnim reakcijama i pregledima na Jutjub platformi.

– Skoro šest meseci smo radili na ovom projektu, išla sam u Hamburg nekoliko puta. Prvi put da snimim sa jednom grupom muzičara, drugi put zbog gitariste a treći zbog Zorje Pajić koja mi je pevala prateće vokale. Mnogo sam uživala u tom procesu, i bilo je mnogo dobrog druženja- rekla je za Grand.Online.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović