HAOS Produkcija: Neka dođe do godine, Jelena: Sram vas bilo!

Ema Džaferović (17) iz Zenice predstavila se u prvom krugu „Zvezda Granda“ pesmom „Deo prošlosti“ Marije Šerifović za koju je dobila četiri glasa. Tokom njenog izvođenja Marija je prokomentarisala „Bravo“. U nastavku je Ema otpevala „Luče“ Milene Vučić i nakon čega osvojila četiri glasa „da“. 

„Da je otpevala drugu pesmu kao Marijinu ja bi nju proglasio za pobednicu takmičenja. Prvu pesmu si pevala solidnu, a drugu unazad i to nije bilo to“, rekao je Lukas, a Jelena mu je rekla da treba da promeni odluku i da joj da glas. 

„Takvim smo skotovima davali glasove, a nismo ovoj devojčici od 17 godina“, rekla je Jelena, a Aca je nastavio da brani svoju odluku jer je kandidatkinja odabrala „dve krvavo teške pesme“. 

„Uzela si da pevaš pesme od dve godzile i to je jako teško. Ti dobra pevačica ali ti treba iskustva i rada da bi bila u ovom takmičenju“, rekla je Marija. Ovo se nije svidelo divi koja je rekla da Marija ima dvostruke aršine i da devojčici ne dozvoljava da raste kroz takmičenje. 

8591059dddb3ddbb13f7ea447770cc1876223349

„Ova devojčica samo stoji i ne mrda se kao panj. Ona samo lepo peva. O tome govorim“, pokušala je da odgovori Marija, na šta se njena koleginica nadovezala i rekla kako je ona interpretator.

„Da je otpevala drugu pesmu kao prvu ja bih joj dao glas“, počeo je da se svađa Lukas sa Jelenom na šta mu je ona rekla: „Izvini što nisam vidovita kao ti!“

Bosanac je Emu pohvalio za izbor pesama i za sve što je večeras pokazala. Produkcija se dvoumila i složno rekla da ipak je bolje da dođe do godine. 

„Sram vas bilo! Ona zaslužuje da prođe u drugi krug“, rekla je Jelena. Nakon žestoke rasprave članovi žirija su promenili odluke, a Ema je sa sedam glasova prošla u baraž.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić