Login/Registracija

Hanad NEMA PRAVA NA GREŠKU, Teodori NIJE DOBRO: „Jel ti znaš koliko sam ja tad IMALA GODINA?“ (VIDEO)

Neverovatan šou i sjajnu energiju, ove subote, doneli su nam Hanad Džehverović i Teodora Marković u duleu u kome je Hanad odneo prednost.


Ipak, mlada takmičarka bila j ezadovoljna svojim nastupom u ovom krugu.

– Odlično, ja sam prezadovoljna. S obzirom koliko me ovo guši i nije mi dobro (smeh), odlično je– našalila se ona pokazujući na svoju usku haljinu.

Hanad je za svoju koleginicu imao samo reči hvale, i uporedio je sa nešom velikom zvezdom.

–  Ona je meni uvek top. Pratio sam od prog kruga i kada čujem nju ja čujem Aleksandru Radović koja je jedna od mojih omiljenih pevačica i rekao sam: „Vidi ovo, vau“- iskren je Džehverović.


Mnogi pevači svoju sreću u najgledanijem muzičkom takmičenju okušali su nekoliko puta, a malo ko se seća da se Hanad prvi put pojavio  pre čak 10 godina.

– Kada sam tek došao, prvi put, pre 10 godina– prisetio se on, pa zasto, kada se Teodora nadovezala i rekla kako je tada imala samo osam godina.

U prošlom krugu izgoreo je u želji da sve pokaže, nije uspeo da oduševi žiri već naprotiv zamerili su mu da je isti što je problem sa kojim se sočavaju mnogi kandidati koji su postavili visoke lestvice.

– U prošlom krugu sam kiksnuo, dobio sam tri glasa. Ja pravo na grešku nemam i to je velika odgovornost i sada sam odradio to kako treba– objašnjava takmičar.


Devojka koja je prva nastupila i otvorila ovu sezonu „Zvezda Granda“, bila je upravo Markovićeva koju smo pitali da li se seća tog dana.

– Ja se svog prvog nastupa ne sećam, iskreno. Kada je meni nešto novo ja se učaurim, i ničeg se ne sećam. To je bio šok, ja sam se vratila kući i nisam se sećala ničega– priznaje ona.

A koji savet zlata vredan je stariji i iskusniji takmičar dao mlađoj koleginici saznajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić