Hamza Gušić opisao utiske nakon susreta sa sinom Marije Šerifović: „Dok mama ne odobri ne mogu da pričam“ (VIDEO)

Finalista prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Hamza Gušić obradovao je fanove novom pesmom koju je premijerno izveo na velikoj sceni, a u razgovoru za Grand priznao je da mu nije bilo nimalo svejedno kada se ponovo našao na bini gde se takmičio.

hamza gušić sin marije šerifović

Hamza je ispričao i kako su reagovali članovi žirija kada su ga ponovo videli u „Zvezdama Granda“, a zatim se osvrnuo i na svoju mentorku Mariju Šerifović koja je pre nekoliko meseci postala mama.

-Prošlo je 8 meseci od takmičenja i sada sam se prvi put nakon finala našao na ovoj sceni. Prvo sam sebi rekao da nema treme, ali je opet neko uzbuđenje vladalo i dok sam silazio niz ove stepenice da dođem do bine – ispričao je Hamza i dodao:

-Bila je neka pozitivna trema. Zapravo nije to trema nego više uzbuđenje što ću ponovo stajati na toj sceni. Najradije bih se ponovo vratio– priznaje Gušić.

hamza gušić sin marije šerifović predivan

Hamza Gušić: „Mili se malo smeškao, jer je on trebalo da radi pesmu“

Hamza je opisao i kako su reagovali članovi žirija kada se pojavio na stejdžu na kojem je izveo svoju pesmu „I dok pjevam“ čiji su autori Endži Mavrić i Peđa Medenica.

-Gledao sam u njihova lica. Mili se malo smeškao jer je prvobitno trebalo da mi on radi pesmu, ali sam ja promenio autora iz nekih svojih razloga. Normalno, imao je Mili svoje gledište mene kao paketa, dok su drugi ljudi to posmatrali na način kako i ja na to gledam. Marija mi se smeškala, s tim što se sa njom i dan danas čujem i privatno. Bio sam nekoliko puta kod nje. Donesem joj hranu iz Tehe, ona voli taj suši kod nas iz Zagreba – ispričao je Hamza.

hamza gušić sin marije šerifović presladak

Pevač je otkrio i da je jedan od malog broja onih koji su bili u prilici da vide Marijinog sina.

-Bio sam nedavno, pre otprilike mesec dana u Beogradu kada sam snimao jednu pesmu. Tada sam se čuo sa Marijom, otišao kod nje na kratko, jer nisam imao puno vremena, ali sam video Maria – rekao je Hamza i priznao kakav je utisak na njega ostavio Mario:

-To dok mama ne odobri ne mogu da pričam. Ja sam ga video, presladak je, prelep je. Baš sam bio kada su ga kupale baka Vera i Marija. Neka joj je živ i zdrav!

hamza gušić sin marije šerifović kupju ga marija i baka vera

Hamza Gušić: „Povukla me je želja“

Iako iskusan roditelj troje dece, Hamza priznaje da ga je Marijino majčinstvo raznežilo.

-Mene je odmah povukla želja da bih voleo da imam još jednu bebu. Volim decu, tako da… Biće toga još – zaključio je Hamza.

Razgovor sa Hamzom Gušićem pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Hamza Gušić progovorio o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić