Login/Registracija

Gruevska okupila ZVEZDE GRANDA, a onda je USLEDIO ŠOK: ‘Više nemam dečka“ (VIDEO)

Marija Gruevska ostala je upamćena kao najekstravagantnija takmičarka u “Zvezdama Granda“ ikada, zbog specifičnih nastupa, originalnih kostima i obrada pesama.

Upravo zato se nismo iznenadili kada je predstavila spot za svoj prvenac “Ja gorim sva“ a koji je izazvao različite reakcije kod publike. Za potrebe snimanja pesme išla je čak do Hamburga, u kom njen stric ima studio.

– Skoro šest meseci smo radili na ovom projektu, išla sam u Hamburg nekoliko puta. Prvi put da snimim sa jednom grupom muzičara, drugi put zbog gitariste a treći zbog Zorje Pajić koja mi je pevala prateće vokale. Mnogo sam uživala u tom procesu, i bilo je mnogo dobrog druženja- kaže Marija za Grand.Online.

Nakon što je objavila pesmu i spot, atraktivna Makedonka napravila je i veliku promociju u Skoplju na kojoj su joj se pridružili brojni umetnici i kolege iz takmičenja “Zvezda Granda“, te je od planiranih sat vremena, žurka trajala nekoliko sati.

– Tu su bili Mite, Martinijan, Omar Džaferovski koji se trenutno takmiči, Ognen Zdravkovski, da ne nabrajam sve. Prvi deo sam morala da ispričam šta imam kao i na svakoj promociji što biva a onda se sve pretvorilo u žurku. Svi smo pevali, pojedinačno, zajedno, pa malo karaoke, bilo je divno– ističe ona.

Kao što je već priznala, ideje za nastupe u “Zvezdama“ davao joj je uglavnom tata, koji je i ovoga puta umešao prste u spot.

– On će uvek da bude deo moje karijere. Ovaj spot je neki vid završetka onoga što sam počela u tamičenju, Ali sad spremamo još jedan spot koji će biti još kontraverzniji, s tim što ne bih još ništa otkrivala– mistična ostaje Gruevska.

Reakcije publike na pesmu “Ja gorim sva“ su i bolje nego što je pevačica očekivala, s obzirom da komercijalna muzika koja se danas sluša, nije njen fazon. Pored toga, Marija ističe da joj broj pregleda nikada nije bio bitan i da je izabrala duži i teži put.


Ponosnom ju je učinio i komentar nekadašnjeg mentora Aleksandra Milića Milija, koji je verovali ili ne, prvi čuo i video o čemu se radi.

– Htela sam da vidim prvo njegove reakcije pa tek onda da je izbacimo u etar. Bio je začuđen ali mu se mnogo svidela i pesma i spot- kratko je rekla Marija.

Sada, kao i tokom takmičenja, Mariji Gruevskoj najveću podršku daje dečko, bez čijeg prisustva ne prolazi nijedno snimanje, a ekskluzivno pred našim kamerama pevačica otkriva da se njihov odnos popeo na viši nivo.


– Sad mi nije dečko, sad mi je verenik. Verio me je na dan snimanja spota, baš sam bila u šoku, nisam odmah ni rekla “da“ od šoka. Svadbu još ne planiramo, ostavljam je za vreme kad Bog kaže da treba da bude. Za sada guram karijeru i nove pesme kojih će biti bar četri do kraja godine- završava priču Marija.


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac