Login/Registracija

GRANDOVA ADEL SE ZALJUBILA I POVUKLA SA SCENE: Gde je i šta radi Lidija Janković?

Domaća publika upoznala ju je kao 13-godišnju devojčicu koja je svojim glasom oduševljavala i žiri i publiku u „Zvezdama Granda“, ali je očigledno Lidija Janković bila premlada za ovo takmičenje pa je svoju sreću okušala i u „Nekim novim klincima“.

Vremenom su joj godine donele zreliji glas, ozbiljnost i spremnost da ponovo stane na crtu sa iskusnim takmičarima najpopularnijeg šoua i svojim raskošnim glasom osvoji sve i plasira se u top 10 finalista.

Tokom takmičenja dobila je nadimak Lidel i to od Saše Popovića koji je prokomentarisao da je kao Adel koja peva narodnjake. 

– Lidija je ubica. Nje treba da se plaše kako peva – izjavila je svojevremeno Marija Šerifović i poručila da bi mogla da bude naslednica njene majke Verice. Jelena Karleuša tada je pozvala sve članove žirija da skupe lovu i da ulože u Lidiju kako bi postala čudo sa Balkana. I zaista jeste.

U međuvremenu je poradila na izgledu i stajlingu, drastično smršala i nastavila da ide ka vrhu estrade. Nakon završetka srednje frizerske škole, potpuno se posvetila karijeri i snimila nekoliko pesama za „Grand produkciju“. Poslednju u nizu objavila je prošle godine u februaru, a onda je samo nestala sa scene. 

Danas živi na relaciji Beč – Draginje i nagađa se da je zbog ljubavi napustila pevanje. Međutim, u ovonedeljnoj emisiji „Zvezde Granda“ njen brat Vlastimir Janković, inače takmičar iz tima Viki Miljković, otkrio je gde je i šta radi Lidija. 

– Kući je, s obzirom da je i dalje korona, kao i većina muzičara ni ona ne radi. Smršala je, inače je dobro – rekao je Vlastimir u emisiji. 

Da je liniju dovela do savršenstva  i da je izrasla u pravu lepoticu uverili smo se na njenom Instagram profilu, gde je u poslednje vreme veoma aktivna.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić