Login/Registracija

GRAND PAPARAZZO NE MIRUJE: Krstinja i Mahir UHVAĆENI ZAJEDNO u Portonovom (FOTO)

Već noćima crnogorsko primorje okuplja najveća estradna imena i velike zvezde, a u jednom od najekskluzivnijih mesta Portonovi, ekipa portala Grand Online zatekla je Krstinju i Mahira Mulalića.

Kolege su vidno raspoložene šetale Portom, nakon čega su se našli sa još jednim prijateljem i seli u dobro poznati restoran gde su do kasno u noć uživali u hrani i piću.


Kako ekipa redakcije nije imala prava na korišćenje fotoaparata u luksuznom restoranu, uspeli smo da zabeležimo samo njihov odlazak iz istog.

Mahirov stajling svima je zapao za oko budući da je pobednik prošetao u neobičnom kompletu zanimljivog printa. Ležerni stajling ponela je i Krstinja, koja je fantastičnu figuru prošetala u laganom džinsu i svilenoj košuljici.

Izvor blizak portalu tvrdi, da su Mahir i Krstinja sve vreme pričali o svirkama i muzici, a tokom večeri dotakli su se i ljubavnog statusa koji očigledno kod oboje još uvek stagnira.

Krstinja je mlađanom kolegi uputila i par ljubavnih saveta i kritika, što govori da ih osim posla vezuje i čvrsto prijateljstvo.

Foto: Grand.Online,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac/ I. Ankić