Login/Registracija

GRAND MENTORI odgovorili ima li kalkulisanja, ko su im favoriti i šta su zabranili takmičarima (VIDEO)

Tek se zahuktalo u drugom krugu „Zvezda Granda“, a mentori se već uveliko znoje i nerviraju dok gledaju nastup svojih takmičara i ocenu kolega. Viki Miljković je veoma odgovorno postupila svom poslu, a i na probe dolazi ranije da se nađe svojim đacima.

„Ja sam štreberka, veoma sam odgovorna i veliki sam profesionalac. Mnogo sam se vezala za svoje kandidate i sad sam im kao mama u školi. Kad ne dobiju dovoljan broj glasova i kad loše otpevaju ja kao na roditeljskom kad za dete ne dobiješ dobre komentare, pognem glavu i sramota me. Kad su dobri onda sam sva ponosna i cvetam. Danas sam došla malo ranije da ih ohrabrim jer znam da imaju veliku tremu. Na neke sam bila ljuta jer su prethodnih dana popili lekove za smirenje iako sam im rekla da se to ne radi“, objasnila je Viki. 

NOVE LEKCIJE MENTORA: JK otkrila od kog kandidata NAJVIŠE očekuje, a Džordž svom đaku dao VREDAN savet (VIDEO)

„Ozbiljan je stres. Niko od članova žirija ne glumi kad sedne u belu stolicu pored Saše verujte mi. Valjda to tako treba da bi se pojavio neko reprezentativan ko će opravdati ovu muzičku platformu“, rekao je Đorđe David koji je otkrio i da je nedavno imao i malu raspravu na Tviteru sa fanovima „Zvezda Granda“,  posebno onima koji su mu javno uputili „Izdao si rokenrol“. 


„Moja molba i uslov je da se naspavaju i da budu raspoloženi za takmičenje. To ne zavisi od mene naravno, nekad im se uzvrte živci pa ni oni ne mogu da zaspe“, kaže Ana Bekuta koja tvrdi da među kolegama u žiriju nema kalkulisanja. Za razliku od nje Dragan Stojković Bosanac misli drugačije. 

„Ima malo kalkulisanja i želimo jedno drugom da pomognemo kad mislimo da je nešto važno. Uglavnom mi znamo kako ko peva. Ne idemo đonom na nekog ko se prošle ili pretprošle godine pokazao kao veoma dobar pevač, pa mu se sad desilo da mu se od ove zime steglo grlo onda malo istolerišemo“, kaže Bosanac koji tvrdi da je učenje pevača velika muka. 

Ana Bekuta otkrila šta misli o MENTORIMA, a evo koji kandidati su je IZNENADILI (VIDEO)

Snežana Đurišić rekla je kako su ona i Saša Popović zadovoljni svojim kandidatima, ali da ima nekoliko njih koji ne mogu nikako da se oslobode treme. 

„Uglavnom su mi se zahvaljivali jer su mislili da sam ja neka prestroga učiteljica koja udara rukom o sto i kad su videli da sam vrlo normalna i da sa njima mogu da se šalim onda se oduševe. I obično mi kažu ‘Divni ste. Mi smo mislili da vama niko ništa ne sme da kaže’, objasnila je Snežana. Marija Šerifović ponovo je izdvojila jednu pevačicu iz svoje grupe.

„Svako od nas u svojoj grupi ima favorita. Kod mene je to Džejla Ramović. Mislim da je to fer reći jer kad je nešto do te mere dobro i očigledno jasno je da će biti iskakanja. Kad je u pitanju pevanje i pop muzika to je svakako Džejla“, rekla je Marija. 

Pogledajte šta su još rekli članovi žirija o mentorskom radu: 

Foto: Grand online ,
Autor: A.Bakić