Login/Registracija

GRADIŠKA U ZNAKU ZVEZDA GRANDA: „Spremniji nego ikad“

U čast ovogodišnjem finalisti “Zvezda Granda“ Srđanu Staniću koji je zbog pomenutog takmičenja napustio Švedsku u kojoj je proveo čitav život (više OVDE), kulturni centar Gradiške (BiH) organizuje veliki koncert.

U petak, 8. jula od 20 časova, svi oni koji budu došli ispred prostorija Kulturnog centra u Gradišci uživaće u dva sata muzičkog programa Srđana Stanića, Nikoline Đekanović i Mustafe Mehića uz pratnju orkestra.

Finalisti ne kriju uzbuđenje povodom ovog dešavanja i nadaju se da će se ponoviti atmosfera koju su doživeli u Tešnju na pobedničkom koncertu Nermina Handžića.

– Mnogo sam srećan što ću zapevati pred svojim narodom! Taman su se slegli utisci sa pobedničkog koncerta i sada sam spreman za novi– kaže Srđan.

Sa druge strane, Nikolina sa kojom je Stanić bio u istom timu kod Aleksandra Milića Milija, i koja će biti gost na ovom koncertu obećava ludilo na sceni.

– Osećam se divno zbog toga, repertoar će biti pretežno narodnjački i mislim da će se svi dobro provesti. Treme nema, jer sam je posle finala “Zvzda Granda“ potpuno prebrodila- istakla je Đekanovićeva.

Iako su mnogi očekivali da će se na koncertu pojaviti i njihov mentor, to se nažalost neće dogoditi, a razlog je poptuno pravdan.

– Čuo sam se sa Milijem, on je na putu u Turskoj i neće moći da dođe. Žao mu je jer se jako obradovao, međutim sve se desilo spontano vezano za koncert i tako je kako je sad- objasnio je Srđan za naš portal.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: T. Bogavac