Login/Registracija

Goga Gačić osmehom PRIKRIVALA TUGU: „Bilo mi je užasno, a morala sam da pevam tri dana za redom“

Pre samo nekoliko nedelja pevačica Goga Gačić prošla je kroz veoma težak period, budući da joj je majka bila u bolnici te je na ivici suza u emisiji „Grand magazin“ ispričala sa kakvim bolom se nosila.

– Iza mene je stvarno baš težak period jer mi je mama bila u bolnici mesec ipo dana i to na kiseoniku. Bila sam jako zabrinuta jer majka je jedna, taj bol sam preživela ali najbitnije je da mi je majka sad dobro, izvukli smo se- rekla je Goga.

Iako mnogima posao pevača deluje bajkovito, ipak svari nisu uvek tako sjajne kako izgledaju. Njihova profesija sa sobom nosi veliki teret s obzirom da i u najtežim trenucima moraju sa osmehom da uveseljavaju brojnu publiku.

– To je naš posao, moram na stranu da stavim privatni život. Moram da se isključim jer tim ljudima to treba da bude najlepši dan u životu a mi pevači smo tu da ih razveselimo. Sa profesionalne strane ja treba da budem uvek nasmejana, bez obzira na to šta se meni dešava i da li mi je neko u bolnici- ispričala je pevačica.

Ponosna je na sebe što se bori kao lavica, a veliku podršku u najtežim momentima pružio joj je njen suprug Marko Gačić, sa kojim uživa u skladnom braku već šest godina.

– Nećeš verovati moja mama je primljena u bolnicu na dan njenog rođendana, a Marko je sa mnom otišao u Prokuplje da joj odnesemo tortu i cveće i baš taj vikend smo imali zakazane nastupe Marko i ja, pa smo zajedno otputovali. Ja sam iz te skrhanosti i atmosfere otišla za Beč da radim tri dana za redom- otkrila je Goga sa velikim bolom.

POGLEDAJTE I

Marko Gačić progovorio o RAZVODU: “Svi pravimo gluposti, TAKO JE KAKO JE“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović