Login/Registracija

Goga Gačić obradila hit starije koleginice, svi poručuju: „LOM, bolje od originala“ (VIDEO)

U nedostatku inspiracije autora i novih hitova pevačica Goga Gačić odlučila je da publiku počasti još jednim kaverom.


Nakon nekoliko poznatih pesama koje je obradila, na red je došao i hit „Napraviću lom“ iz 2005. godine koji u originalu izvodi Maja Marijana. 

– Veliki hit i sada i biće, meni drage koleginice Maje Marijane. Uživajte – poručila je pevačica u opisu nove pesme i spota koji je naišao na opšte oduševljenje mnogobrojne publike. 


„Meni je ovo bolje od originala“, „Pravi lom“, „Goga sve bolja, stvarno je lom“, glase neki od komentara, dok su pojedini prokomentarisali da i nije baš kaver, ali i da Goga izgleda nikad bolje. 

„Meni više liči na remiks, al’ nije loše“, jedan je od komentara na obradu koju možete da poslušate u nastavku.

Pored snimanja kavera, pevačica je nedavno najavila i duet sa koleginicom Jelenom Gerbec, a nedavno je snimila još jedan spot za novu pesmu koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana. 

Veliku podršku za njen povratak na scenu daje joj suprug i kolega Marko Gačić. Iako se oboje bave poslom koji ume da bude i tek kako naporan, oni tvrde da je prednost što su oboje iz iste branše.

– Jako je važno razumevanje, poverenje, podrška. Naš posao je takav, dolazi se u kasne sate, ali mi super funkcionišemo i vetar u leđa smo jedno drugom tako da ja tu ništa ne bih menjala– rekla je Goga svojevremeno za Grand. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić