Godinama je na estradi, a jednu stvar ne može da nauči: „NE BOLI ME NIŠTA KAO TO“

I nakon mnogo vremena koje je prošlo od kada je Tamara Milutinović kročila na estradnu scenu, pevačica ne krije da se i dalje teško nosi sa neistinama koje se plasiraju o njenom životu.

– Dugo sam u ovome, borim se sa natpisima i dalje, ali nekako još uvek nisam naučila da se nosim sa svim tim. Verovatno zato što nisam sklona tim stvarima pa me onda zaboli kada pročitam nešto što nije tačno ili je izmišljeno. Mada najviše me nerviraju stvari koje se izvlače iz konteksta zapravo, ne boli me ništa kao to. Treba vremena…– priznaje Tamara.

a80cb2f717807c77f049a15879bc1fcbdee3496f

Iako kažu da se ništa ne dešava preko noći, Tamara je već na samom startu karijere uspela da ubode hit i postigne vrtoglavu popularnost.

– To je samo sreća, pravi trenutak i momenat da se sve kockice poklope, tako da ja ne očekujem ništa. Ja radim taj posao zato što ga volim i izbacujem pesme koje ja volim da slušam privatno- istakla je pevačica.

f716c92d2bfe728ee48a068af7a8d82c2ed7a439

Nedavno je objavila duetsku numeru sa prijateljem i kolegom Urošem Živkovićem, a sada planira publiku da iznenadi singlom koji je već gotovo spreman da ugleda svetlost dana.

POGLEDAJTE I

TOTALNI ŠOU: Voditelj gošćama MERIO STRUK GUMOM ZA PLIVANJE, pobedu je odnela ONA (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović