GLEDAJTE ZVEZDE GRANDA UŽIVO: Spektakl svetskih razmera, 20 finalista se bori za pobedu (VIDEO)

ANA SEVIC I VOJA NEDELJKOVIC ZG FINALE FOTO MUNJA 23ok

Nakon osam meseci sjajne pevačke borbe, maestralnih duela i zajedničkog rada kandidata i mentora, došlo je vreme da saznamo ko će postati nova zvezda „Granda“.

Dvadeset maestralnih kandidata boriće se za večeras za laskavu titulu pobednika kog, kao i prošle godine, bira isključivo publika putem SMS glasova.

Nagradni fond je i ove godine bogat, Saša Popović je rešio da odreši kesu, pa tako pobednik „Zvezda Granda“ dobiće statuu, pesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

Veliko finale večeras su na otvorili dobro poznati voditeljski tandem Ana Sević i Voja Nedeljković.

VODITELJI ZG FINALE FOTO FILIP 2 ok

Voditeljka je zablistala u elegantnoj haljini bele boje, dok je Voja poneo crvenu košulju i teget pantalone, ali i široki osmeh i dobro raspoloženje.

-Dobro veče poštovani gledaoci, draga publiko, ovo su „Zvezde Granda“, veliko finale 2023./2024. godine. Od samog starta je atmosfera fantastična, na vrhuncu, a ovo finale zaista to i zaslužuje – rekli su Ana i Voja na samom početku, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu iznad.

Za takmičare glasate tako što pošaljete redni broj vašeg favorita na broj iz zemlje iz koje glasate, a brojeve vidite u dnu vaših ekrana. Više o tome kako možete glasati večeras, pročitajte na linku.

Miki Sekulovski iz Velesa probio je led u velikom finalu „Zvezda Granda“ i nastupio pod rednim brojem 1. Pesmom „Makedonija“ Dada Topića očarao je sve gledaoce u studiju i kraj malih ekrana.

MIKI SEKULOVSKI ZG FOTO FILIP 4 ok

Emociju koju nosi u sebi šarmantni roker uspeo je da prenese na sve, dok je nastup upotpunio scenskim efektima koji su dali posebnu čar na samom početku spektakla.

MIKI SEKULOVSKI ZG FOTO FILIP 6 ok

Ukoliko je Miki vaš favoriti za njega glasate tako što ukucate broj 1 i pošaljete ga iz zemlje iz koje glasate. Kako je izgledao nastup Mikija Sekulovskog u prvom krugu velikog finala pogledajte u videu ispod.

Pravu uzbunu na Gradovoj sceni u velikom finalu napravila je Nikolina Perković iz Klisa kod Splita koja se pojavila u kavezu izvodeći Severininu pesmu.

NIKOLINA PERKOVIC ZG FOTO MUNJA 1 ok

Publika je pevačicu pozdravila ovacijama, a može se zaključiti da je ostavila srce na terenu. Ukoliko je Nikolina vaš favorit glasate tako što pošaljete redni broj dva na broj iz zemlje iz koje glasate. Kako je Nilolina pevala u prvom krugu velikog finala, pogledajte u videu ispod.

Najmlađi učesnik finala sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“ Inel Nukić iz Živinica zablistao je u prvom nastupu za večeras. Pesmom „Bio sam pijanac“ dotakao je srca publike, dok je maestralnom interpretacijom dao sve od sebe da se pokaže najbolje pred milionskim auditorujumom.

INEL NUKIC ZG FOTO FILIP 1 ok

Ukoliko je Inel vaš favorit pošaljite redni broj 3 na broj zemlje iz koje glasate. Kako je izgledao nastup mlađanog Inela, pogledajte u videu ispod.

Vatrenim nastupima Julija Perović iz Bele Palanke iz kruga u krug osvajala je glasove žirja, a potpuni scenski performans priredila je večeras u velikom finalu kada je na Grandovu scenu izašla sa bednom. Osim maestralne interpetacije, ona se potrudila i da vizuelno dočara numeru „Ti mene ne voliš“.

JULIJA PETROVIC ZG FOTO FILIP 3 ok

Bukvalno je gorela na sceni uz vatre u prvom krugu finala, dok je njen mentor Đorđe David pomogao da se ovaj nastup u potpunosti izvede.

JULIJA PETROVIC ZG FOTO FILIP 2 ok

Ukoliko je Julija vaš favorit glasate tako što pošajete redni broj 4 na broj zemlje iz koje glasate, a brojeve možete videti u dnu vaših ekrana. Kako je izgledao Julijin nastup pogledajte u videu ispod.

Pod rednim brojem 5 u velikom finalu „Zvezda Granda“ predstavio se jedini finalista iz Bugarske, Janko Jankov.

Publiku je kao i svaki put do sada oduševio svojim neverovatnim glasom, a kako je otpevao pesmu Šabana Šaulića „Odlaziš, odlaziš“ pogledajte u videu ispod.

YANKO YANKOV ZG FOTO FILIP 8 ok

Ukoliko je Janko vaš favorit glasajte za njega tako što ukucate broj 5 i pošaljete ga iz zemlje iz koje glasate.

Nastup Aleksandre Ivanov iz Kruševca u velikom finalu „Zvezda Granda“ pod rednim brojem 6 ostavio je publiku bez daha iznenađujući ih po ko zna koji put.

Njena izvanredna i nesvakidašnja interpretacija „Bella ciao“ bila je izuzetno emotivna i snažna, a još jednom je pokazala da može da se nosi sa pesmama različitih žanrova.

ALEKSANDRA IVANOV ZG FOTO FILIP 5 ok

Ukoliko je Aleksandra vaš favorit glasate tako što pošaljete redni broj 6 na broj iz zemlje iz koje glasate, a kako je ona pevala pogledajte u videu ispod.

Pod rednim brojem 7, publika je svedočila nezaboravnom nastupu Mirze Pandura iz Sarajeva. Ovaj mladi talenat iznenadio je sve svojom harizmatičnom pojavom i moćnim glasom dok je izvodio pesmu ‘Produži dalje’, a svojim nastupom očarao je publiku i žiri, briljirajući na sceni poput pravog profesionalca.

MIRZA PANDUR ZG FOTO MUNJA 1 ok


Ukoliko je Mirza Pandur vaš favorit glasate tako što pošaljete redni broj 7 iz zemlje iz koje glasate, a kako je njegov nastup izgledao pogledajte u videu ispod.

U večerašnjem nezaboravnom nastupu Šejle Zonić iz Tuzle pod rednim brojem 8 publika je uživala uz numeru „Oj, Safete Sajo, Sarajlijo, a ona je u velikom finalu „Zvezda Granda“ potpuno osvojila njihova srca.

SEJLA ZONIC ZG FOTO MUNJA 5 ok

Šejla je zasenila sve svojom pojavom u crnoj uskoj haljini, ističući svoj besprekoran stil i samopouzdanje.

Ukoliko je ona vaš favorit glasate tako što pošaljete redni broj 8 iz zemlje iz koje glasate, a kako je Šejlin nastup izgledao možete pogledati u videu ispod.

Pod rednim brojem devet na veliku scenu stao je Dino Suljić koji je uz harmoniku i trubače priredio nezaboravan scenski performans. Talentovani Zeničanin u velikom finalu predstavio se miksom pesama “Furaj mali” i “Merak mi je” kojima je dodatno uzburkao atmosferu u već spekakluranoj večeri.

DINO SULJIC ZG FOTO MUNJA 2 ok

Posebnu emociju na bini izazvao je video koji je išao u pozadini, a na kome je prikazan Dinov koncert na harmonici koji je imao dok je kao dečak pohađao muzičku školu.

DINO SULJIC ZG FOTO FILIP 5 ok

Kako je glasanje uveliko u toku, a ako je Dino Suljić vaš miljenik u ovoj sezoni glasajte za njega tako što ćete ukucati broj 9 I poslati na broj zemlje iz koje glasate.

Duh Hercegovine na Grandovoj sceni večeras je donela Antonija Čerkez koja deseta nastupila sa numerom “Igraj Mare prašina se diže”.

ANTONIJA CERKEZ ZG FOTO MUNJA 5 ok
ANTONIJA CERKEZ ZG FOTO MUNJA 6 ok

Uz folkloraški ansambl i u narodnoj nošnji Čerkezova je ponosno predstavila svoj rodni kraj uz korake trojanca, truse i linđa, a ukoliko je ona vaš favorit ukucajte broj 10 i pošaljite na broj zemlje iz koje glasate.

Sa osmehom na licu jedanaesti je zapevao Sidik Šabanović koji je sa neverovatnom emocijom izveopesmu “Bosno moja jabuko u cvetu”.

SIDIK SABANOVIC ZG FOTO MUNJA 6 ok

Takmičar iz tima Dragana Stojkovića Bosanca i u velikom finalu oslonio se na svoj neverovatan vokal i autentične trilere kojima je još jednom osvojio milionski auditorijum, a ako ste vi među njima za Sidika možete glasati tako što ćete ukucati broj 11 i poslati na broj zemlje iz koje glasate.

Neočekivano iznenađenje priredila je Đula Drini koja se pojavila u bademantilu na kome je pisalo “Tajson” i sa bokserskim rukavicama dok je koračala ka mikrofonu uz matricu čuvene pesme iz filma “Roki”, a zatim zapevala Šemsinu pesmu “Ni soli ni hleba”.

DJULA DRINI ZG FOTO MUNJA 8 ok

Pevačica iz Cazina nakon početnog performansa zablistala je u haljiini sa “staklićima” dok je izvodila numeru sa njoj poznatog terena.

DJULA DRINI ZG FOTO MUNJA 6 ok

Podsećamo, za Đulu možete glasati tako što ćete ukucati broj 12 I poslati na broj zemlje iz koje glasate.

Pravi spektakl u finalnoj noći priredio je tridesetogodišnji momak iz Kraljeva, Stefan Tomić koji večeras nastupa pod rednim brojem 13.

STEFAN TOMIC ZG FOTO FILIP 1 ok

Nesvakidašnjim izlaskom na scenu izazvao je oduševljenje svih, a kad je zapevao čuveni hit „Ludi letnji ples“ publika u studiju odmah je skočila na noge.

-Dobro veče svima, gledate finalnu emisiju „Zvezda Granda“ 2024. godine- našalio se Stefan i izmenjenim tekstom pesme priredio pravi šou.

STEFAN TOMIC ZG FOTO MUNJA 5 ok

Njegovu interepretaciju pratila je koreografija i nekoliko igračica koje su đuskale sa njim na sceni, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Sledeća je na scenu izašla Jelena Prole (22) u zlatnoj haljini, specijalno dizajniranoj za ovu noć. Talentovana devojka iz Zrenjanina otpevala je pesmu Aleksandre Prijović „Sabotiram“.

JELENA PROLE ZG FOTO MUNJA 1 ok

Na bini su je pratile igračice, a ni Jelena se nije libila da zađuska. Kako je izgledao njen nastup pogledajte u videu ispod.

JELENA PROLE ZG FOTO FILIP 1 ok


Publiku je večeras razmrdao i Dejan Dačević koji je nastupio pod rednim brojem 14.

15. Finalista iz tima Marije Šerifović, Dejan Dačević i ove noći bio je na visini zadatka, a za svoje predstavljanje u samoj završnici takmičenja izabrao je numeru „Nemoj druže“.

DEJAN DACEVIC ZG FOTO FILIP 4 ok

Kako je otpevao ocenite sami kada pogledate nastup klikom na video ispod.

Sa samo osamnaest godina Melisa Zijadić dospela je u veliko finale i nastupila pod rednim brojem 16. Brzom pesmom Nade Topčagić „Zbog tebe“ i svojim glasom razgalila je sve u studiju, a verujemo i vas kraj malih ekrana.

MELISA ZIJADIC ZG FOTO FILIP 2 ok

U dugoj plavoj haljini zablistala je na Grandovoj sceni, a kako je izgledala i pevala u finalnoj noći pogledajte u videu ispod, dok čekate da naredni takmičar izađe na scenu.

Kao što se i očekivalo Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa razmrdao je publiku pesmom “Kad Bosanac u Bosnu se vraća” a odličan ritam i njegovo izvođenje ove pesme podiglo je atmosferu u studiju.

RIJAD RAHMANOVIC ZG FOTO MUNJA 5 ok

Pevač koji ima 27 godina i koji je u timu Viki Miljković pokazao je svojim prvim nastupom u finalu “Zvezda Granda” da je zasluženo u završnici najvećeg regoinalnog muzičkog takmičenja.

Rijad Rahmanović nastupao je pod rednim brojem 17 i ukoliko želite da podržite njega do pobede pošaljite SMS poruku sa brojem 17 na broj koji važi za vašu zemlju iz koje možete da glasate.

Beta Sudar nastupla je pod rednim brojem 18 u večerašnjem super finalu a kao prvu pesmu kojom će se takmičiti odabrala je poznati Vanin hit “Kao da me nema”.

BETA SUDAR ZG FOTO MUNJA 3 ok

Dvadesetčetovorogodišnja takmičarka iz hrvatskog mesta Valpovo pripremala se u timu Viki Miljković, a na sceni je delovala tako samouvereno, što je posebno oduševilo auditorijum.

Ukoliko želite da podržite Betu Sudar pošaljite SMS poruku sa rednim brojem 18 na broj koji važi za zemlju iz koje glasate.

Pravi spektakl na sceni priredio je jedini Beograđanin u takmičenju “Zvezde Granda” Petar Krekić (21). Pevač koji je u timu Viki Miljković izveo je jedan pravi narodnjak “Ja sam dečko rodom od Morava”, a svoj nastup upotpunio je tradicionalnom koreografijom uz folkloraše odevene u narodnu nošnju.

PETAR KREKIC FOTO FILIP 9 ok

Petar je izneo harmoniku koja je njegova dugogodišnja ljubav i dao poseban šmek svom nastupu za koji je dobio zaslužene ovacije publike.

PETAR KREKIC ZG FOTO MUNJA 6 ok

Petar Krekić nastupio je večeras 17. po redu i ukoliko želite da glasate za njega to možete da učinite tako što ćete poslati broj 17 u SMS poruci na broj koji važi za vašu zemlju.

Pravi performans pre prvog preseka glasova priredila je Andrijana Petrušovska iz Skoplja. Atraktivna dvadesetčetvorogodišnja Makedonka nastupila je 20. po redu i izvela splet pesama iz nekoliko regija, pokazavši da je majstor za pravljenje zabavno-muzičkog šoua.

ANDRIJANA PETRUSHOVSKA ZG FOTO FILIP 5 ok

Andrijana koja je jedina finalistkinja u timu Aleksandra Milića Milija za prvo predstavljanje u velikom finalu spojila je pesme “Beograd”, “Jel’ Sarajevo gde je nekad bilo” I “Makedonsko devojče” osvojivši sasvim sigurno simpatije čitavog regiona.

ANDRIJANA PETRUSHOVSKA ZG FOTO FILIP 4 ok
ANDRIJANA PETRUSHOVSKA ZG FOTO MUNJA 3 ok

Ukoliko je Andrijana Petrušovska vaš favorit pošaljite SMS poruku sa brojem 20 na broj koji važi za zemlju iz koje glasate.

Prvi krug takmičenja je zavšen, vi glasajte za svoje favorite, a uskoro će Saša Popović stati na scenu kada će napraviti prvi presek za večeras.

sasa popovic zvezde granda 1

Saša Popović se obratio publici nakon prvog preseka glasova.

-Zaustavili smo glasanje i u ovom trenutku je neverovatno da u odnosu na prošlu godinu imamo više glasova, za 73.000 glasova, skoro 200.000 glasova ukupno samo u prvom krugu. Da kažemo šta će se sada dešavati. Imamo 20 takmičara i u drugi krug idu njih 12, a 8 ispada. Za razliku od ranijih godina, samo ću reći ko ide dalje pod rednim brojevima i oni će ostati na sceni i nastaviti svoj drugi krug. U ponedeljak ćemo objaviti koliko je ko imao glasova – rekao je Popović.

ff755bf1 6ab8 447c ac46 8a93719d27c5

Takmičari koji su prošli u naredni krug: Dino Suljić, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Antonija Čerkez, Šejla Zonić, Rijad Rahmanović, Miki Sekulovski, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Petar Krekić, Đula Drini, Dejan Dačević.

Takmičari koji su napustili finale nakon prvog kruga: Nikolina Perković, Julija Petrović, Aleksandra Ivanov, Inel Nukić, Mirza Pandur, Stefan Tomić, Jelena Prole, Beta Sudar.

IMG 20240608 WA0050 1

Glasanje se nastavlja, očekuje se uskoro drugi presek glasova.

Prvi nakon preseka se predstavio Miki Sekulovski pesmom „Zašto praviš slona od mene“, nakon čega je nastupio momak iz Bugarske Janko Jankov i otpevao „Kraljice moga srca“.

image 1 15
FILP6558

Šejla Zonić se predstavila pesmom „Da sam ptica“, a zatim je nastupio Dino Suljić koji je otpevao „Moj dilbere“.

FILP6576
image 1 18

Antonija Čerkez izašla je na Grandovu scenu, otpevala „Moja Hercegovino“ i oduševila publiku, a potom je na binu stao Sidik Šabanović i otpevao „Put me zove – Nekada smo ti i ja“ od Šabana Šaulića i Ljube Aličića.

image 1 16
image 1 17

Đula Drini potpuno je zapalila scenu kada je pustila glas i zapevala Stojinu pesmu „Evropa“, a nakon nje nastupio je Dejan Dačević koji je ovo veče ulepšao Šabanovom numerom „S namerom dođoh u veliki grad“.

FILP6764
FILP6826

Na veliku scenu izašla je i Melisa Zijadić koja je oduševila publiku, a nakon nje Rijad Rahmanović koji je kao i uvek na binu izašao sa kapom na glavi a otpevao je „Ti i ja“ Ljube Aličića.

FILP6885
FILP6894

Petar Krekić, jedini finalista iz Beograda, bez greške je otpevao „Žena u crnom“ i publiku ostavio bez teksta.

Za kraj je scenu zapalila talentovana Andrijana Petrušovska i to pesmom „Jovano, Jovanke“, a njen stajling kao i uvek oduševio je sve.

FILP6952
FILP7037

Saša Popović je napravio drugi presek.

-Šestoro ispada i šestoro ih ostaje, a na kraju će ostati troje. U ovom trenutku posle drugog kruga imamo 321.000 glasova. Inače, samo da kažem da je finale napeto – rekao je Popović.

Prošli u naredni krug: Miki Sekulovski, Đula Drini, Melisa Zijadić, Antonija Čerkez, Andrijana Petrušovska i Šejla Zonić.

Ispali: Janko Jankov, Petar Krekić, Dino Suljić, Sidik Šabanović, Dejan Dačević i Rijad Rahmanović.

image 1 19

Glasanje se nastavlja, a uskoro će biti i treći presek.

Miki Sekulovski je jedini muškarac koji je ostao u igri za titulu zvezde „Granda“. Talentovani momak iz Makedonije zapevao je „Ne sviću rujne zore“.

FILP6511

Šejla Zonić ponovo je očarala svojim glasom sve otpevavši „Mojoj majici“, a odmah nakon nje i Antonija Čerkez.

FILP6562
FILP6675

Đula Drini pod rednim brojem 12 pokidala je ponovo čim je pustila svoj neverovatan glas uz numeru „Muke moje“ Zorice Brunclik.

image 1 20

Melisa Zijadić je u plavoj elegantnoj haljini zasijala na velikoj sceni uz numeru „Katerino mome“, a zatim odmah posle nje neverovatan spektakl priredila je Andrijana Petrušovska koja je svojim izgledom ponovo ostavila bez teksta.

FILP6858
FILP7025

-U ovom trenutku imamo 401.000 glasova – rekao je Popović nakon njihovih nastupa, a zatim najavio još jedan presek glasova.

-Ovog trenutka je zatvoreno glasanje – rekao je Saša.

image 1 21

-Od njih šestoro troje idu u superfinale – dodao je Popović.

Takmičenje nastavljaju: Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski i Šejla Zonić.

IMG 9504
IMG 9483 1
IMG 9512

Iz takmiečnja su ispale Đula Drini i Antonija Čerkez.

IMG 9694

Njih troje nastavljaju sa nastupima, te je Miki Sekulovski pod rednim brojem 1 ponovo dao sve od sebe u velikom finalu, a emocija osećala se maksimalno u studiju.

Nakon njega, Šejla Zonić pod rednim brojem 8 u elegantnoj crnoj haljini oborila je sve sa nogu u borbi za prvim mestom.

IMG 9785

Treća superfinalistkinja je Andrijana Petrušovska iz Makedonije pod rednim brojem 20 koja ima neverovatnu zasluženu podršku, a emotivna numera „Zajdi, zajdi“ odzvanja studijom.

IMG 9817

Četvrti presek glasova je upravo napravljen.

Podsetimo, pobednik će dobiti auto Škodu Kamiq, pesmu, statuu i kompletan marketing.

-Bilo je 530.000 glasova. Ovo je za poslednjih deset godina najveći broj. Trećeplasirani 71.875 glasova, 102.103 glasova dobio je drugoplasirani, a pobednik je dobio 132.047 glasova. Prvo ćemo proglasiti ko je trećeplasirani – rekao je Popović.

Kako je Saša saopštio takmičenje su napustili Andrijana Petrušovska i Miki Sekulovski.

IMG 9835
IMG 9863

Pobednica sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“ je Šejla Zonić.

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 50 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: Grand redakcija