Login/Registracija

GLAVOBOLJE I ARITMIJA: Od novih pravila Saše Popovića za drugi krug žiriju neće biti dobro (FOTO)

U drugom krugu „Zvezda Granda“ sve se menja, od pravila glasanja do mesta sedenja članova žirija. Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović staviće na najveće muke do sad popularnu šestorku koja će ocenjivati takmičare po novom sistemu. Na mesto Snežane Đurišić, smenjivaće se svaki član žirija jedan po jedan za vreme nastupa kandidata kome je mentor. Na taj način mentor neće imati pravo glasa, dok će Snežana kao predstavnik produkcije sedeti sa ostalim članovima žirija i donositi odluku u ime produkcije. Gledaoci će kao nikada pre osetiti neverovatan žar i borbu mentora za svoje kandidate, a mnogi neće birati sredstva da im pomognu da prođu direktno dalje. 

NAPETOST DO MAKSIMUMA: Evo šta vas očekuje u prvoj emisiji drugog kruga „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Ovakav način takmičenja predstaviće članove žirija u potpuno novom svetlu, a mnogi od njih će pokazati kako se nose sa konkurencijom i porazom. Videćete i ko se najviše nervira i preznojava u stolici, a ko pokušava da prekrije uzbuđenje i ostane „hladne glave“.

Kandidati koji dobiju nijedan, jedan ili dva glasa automatski su ispali. Oni koju osvoje tri ili četiri glasa imaće pravo da se takmiče ponovo u baražnoj emisiji po završetku drugog kruga, a oni pevači koji dobiju pet i svih šest „da“ prolaze direktno dalje.  

MENTORSKI ČAS: Viki se držala za glavu, Đorđe tražio sitnice, a evo ko je oduševio Anu (VIDEO)

U ovom krugu ukidaju se panik i anti- panik taster, a postojaće i poseban „zlatni glas“ žirija. O čemu se radi saznaćete detaljnije u prvoj epizodi drugog kruga najpopularnijeg muzičkog takmičenja večeras od 21h na Prvoj televiziji, 20h na Novoj BH i od 19.30h na Kanalu 5. Pravo takmičenje tek počinje!

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A.Bakić