Login/Registracija

Fotograf Sanji ODRŽAO LEKCIJU, u CECINU STOLICU sela Ivana Peters! (VIDEO)

Odlično raspoloženi i zagrejani za novu turu kandidata, članovi žirija stigli su na snimanje u Košutnjak kako bi nastavili potragu za zvezdom “Granda“, a mi vas kao i svake subote vodimo iza kulisa!

Nakon kraćih priprema, šminkanja, friziranja i ćaskanja u čuvenoj kuhinji, šestorka se uputila na scenu gde je samo nekoliko minuta kasnije počela prava magija.


Milijevo đuskanje kao i svaki put nije promaklo nikome, pa ni objektivima naših fotografa.


Producent je u svom stilu čitavo snimanje proveo na nogama bodreći kako svoje tako i tuđe kandidate, a uspeo je i da razgali Dragana Stojkovića Bosanca, te su nam obojica priredila zanimljiv plesački performans.


Sanja Kužet u više navrata pokazala je da joj kurs plesa od Milija nije potreban, ali kada je reč o poziranju pred aparatom našeg Zorana Kuzmanovića Munje, uvek posluša svaki savet koji joj da.

Tako je ovoga puta slepo pratila Munjine instrukcije, kako bi napravili najlepše moguće fotografije.


Iznenađenje večeri bilo je kada smo ugledali pevačicu Ivanu Peters na Cecinom mestu u žiriju, koja je sve vreme igrala sa Marijom i Davidom, pa se iz srca nasmejala kada je videla da je snimamo. 


Šta se još dešavalo i kako je zvučala partizanska pesma “Po šumama i gorama“ iz našeg ugla, poslušajte u videu ispod, a mi se vidimo večeras od 21h!

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac