Login/Registracija

FAVORIT ZA FINALE Marija: Ti si naslednica Verice Šerifović! (FOTO)

Lidija Janković iz Draginja kod Šapca ponovo je opravdala očekivanja u prvom krugu „Zvezda Granda“ i pripredila nastup za pamćenje. Posle prve pesme „Lele, lele“ Snežane Đurišić nagrađena je sa sedam glasova, a taj rezultat je praćena neverovatnim ovacijama svih u studiju zadržala i na kraju. 

„Mi smo odlučili da prošle godine ne uđeš u finale nego da se ponovo takmičiš ove sezone jer si starija godinu dana i rasteš u lepu devojku. Uopšte nismo pogrešili jer ponovo uživamo u tvojim sjajnim interpretacijama“, rekao je Saša Popović.

„Osim što si fenomenalno pevala, sad si lepo izgledala i kao da si u ovu emsiju došla da gostuješ, a ne da se takmičiš. Bila si kao pravi profesionalac“, nije štedeo komplimente Lukas. 

26deeb1efad54b97aeb6f611c537142413f7fb68

„Kunem ti se došlo mi je da izađem da te zagrlim i da te poljubim. Kad sam te videla došlo mi je da zaplačem koliko si smršala. Kad bi mi dala tri meseca da radim sa tobom bila bi najlepša, najtalentovanija i najbolje obučena devojka u Srbiji“, rekla je Jelena.

„Kad bi ti Jelena uradila stajling izgledala bi kao vatrogasac u nekom skafanderu verovatno“, našalilo se Aca, a Jelena mu je rekla da on ne treba da komentariše oblačenje jer je seljak, a pritom čupav i nikakav. 

„Od ove devojčice od 16 godina žiri treba svašta da nauči“, rekao je Tajanstveni. Viki je poručila da je najlepše kad neko zna da peva i da joj se mnogo dopalo kako je Lidija otpevala Snežaninu pesmu.

„Ako tako nastaviš da pevaš dok se ova sezona završi ti ćeš imati već 17 godina i mi ćemo znati kao žiri šta sa tobom da radimo. Uz dužno poštovanje prema Snežani i Ani, ja mislim da si ti sledeća Verica Šerifović iako ona ima svoju naslednicu“, poručila je Marija Lidiji praćena ovacijama publike. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić