Login/Registracija

EVROVIZIJA JE ZA OVO ŠKOLSKA PRIREDBA: ZVEZDE Granda priredile SPEKTAKL, žiri na NOGAMA

Šta su „Zvezde Granda“, šta je šou objasnili su nam večeras Bojan Boda Davidović (30) iz Beograda i Dana Buđić (24) iz Ljiga.

Bojan se pojavio bosonog, sa interesantnim stajlingom i ogromnim krilima, a zatim i u nošnji i otpevao „Perje“ i „Ti kvarigo“, dok je Dana poput vojnika zablistala u numerama „Pazi se“ i „Opasne igre“. 

– Ljudi, znate šta je Evrovizija za ovo? Školska priredba – rekao je Voja Nedeljković, dok je isto mišljenje nakon nastupa imala i Karleuša. 

– Ljudi, ovo su bile „Zvezde Granda“, ako ne verujete svojim očima i ušima. Čak je i Saša Popović igrao uz rokenrol – dodala je. 

– Ovde se na stejdžu dešavaju opasne igre- konstatovala je Sanja Kužet, a Popović dodao da je ovo takmičenje u kom se sluša najbolja narodna, rok i rokenrol muzika. 

– Tako je, Popoviću! Tako je – vikala je Marija, a zatim je usledilo preglasavanje. 

– Ovo su ubice, ne kandidati- rekao je Sale nakon ponovno izjednačenog glasanja žirija. 

– Svaka čast i za kostime i za uloženu energiju i za sate i sate vežbanja. Sve se to čuje, bravo i bravo i bravo – poručila je Marija, a onda iznenađeno konstatovala da je čak i Viki glasala za rokenrol. Jelenu je interesovalo ko je takmičaru napravio krila, a nakon što je objasnio da mu je stajling pravio mladić iz Zrenjanina i to specijalno za nastup u „Zvezdama Granda“, JK je poručila –Hoći i ja takva, hoću i ja na nebo. 

Iako su oboje oduševili žiri i dobili izjednačen broj glasova i to dva puta, Popović je rešio da novčić odluči o sudbini takmičara i prolasku u šesti krug. Dana je odabrala pismo, Bojan glavu, dok je novčić bacala Marija, naravno uz Jeleninu asistenciju. 

– Javlja mi se da prolazi Bojan – rekla je Karleuša, ali je novčić odlučio da u šesti krug ipak ide Dana, takmičarka Đorđa Davida. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić