Login/Registracija

EUFORIJA NE JENJAVA: Zenica dočekuje svoje AMBASADORE iz “Zvezda Granda“! (FOTO)

Uzbuđenje i euforija oko nedavno završenog finala takmičenja “Zvezde Granda“ još uvek ne jenjava, a interesovanje za najboljih 16 koji su došli do samog kraja iz dana u dan sve je veće.

Nakon pobedničkog koncerta Nermina Handžića u Tešnju, i ostali gradovi koji su imali svoje prezentere u najpopularnijem muzičkom šou programu odlučili su da organizuju koncerte.

Gradačac je pre nekoliko dana dočekao Melihu Imširović i Mustafu Mehića, Gradiška je u petak gorela zbog dolaska Srđana Stanića, a sada i Zenica najavljuje spektakularni koncert svojih sugrađana koji su ih proslavili tokom 10 meseci učešća.


Hanad Džehverović i Kenan Dervišević zapevaće pred publikom zeničko-dobojskog kantona u četvrtak 14. jula sa početkom od 20 časova na gradskim bazenima u Zenici.


– Baš sam uzbuđen, jedva čekam! I dalje smo pod utiskom koncerta u Tešnju, ta pozitivna energija koju smo dobili od publike i dalje je prisutna, a to osećam i u svom gradu. U četvrtak očekujem da vidim pune bazene, a ono što obećavamo je dobar provod i pravi spektakl– rekao je Hanad za Grand Online, pa odgovorio na pitanje da li će mu se na bini možda pridružiti i mentor Đorđe David.

– Nažalost neće jer ima obaveze sve do 20. jula. Niko nije očekivao da će se nakon pobedničkog koncerta organizovati i drugi gradovi tako da nismo mogli da isplaniramo. Sa Đoletom sam na vezi svakako i on je podjednako uzbuđen kao i ja što će se održati ovaj događaj– dodao je roker.

Popularnim momcima pridružiće se i pobednik Nermin Handžić, zatim finalista Velid Handžić ali i kolege iz takmičenja koje su ispale nešto ranije- Sidik Šabanović, Aladin Pehić i drugi gosti iznenađenja.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ Instagram,
Autor: T. Bogavac