Emrah Emšo: Voleo bih da napravim pesmu za Lukasa (VIDEO)

Emrah Emšo jedan je od retkih kandidata koji se u ovoj sezoni „Zvezda Granda“ predstavio svojim pesmama. Talentovani pevač iz Hadžića uspeo je prošle subote nakon baraža da se plasira u drugi krug takmičenja. Malo je poznato da se Emrah već duže vreme pored pevanja bavi i autorskim radom. 

„Pevam svoje pesme isključivo jer sam ih ja stvarao. Nastale su od mojih emocija koje sam doživeo i zato toliko verujem u njih. Imam nekoliko objavljenih pesama na kojima sam kompletan autor muzike i teksta, a često odsviram i neki instrument u studiju. Publika za sad odlično prihvata moj rad i mislim da sam uspeo da im prenesem svoju emociju“, kaže Emrah kome je drago što svoje pesme može da promoviše u napopularnijem takmičenju u regionu.  I članovi žirija su prepoznali njegov talenat i nagradili ga prolaskom u drugi krug. 

„Zadovoljan sam kako je prošao moj nastup ali mislim da mogu mnogo bolje. Treba više da odmaram pre nastupa“, kaže Emrah. Na pitanje kome od članova žirija bi voleo da komponuje pesmu, kaže: 

„Voleo bih da napravim pesmu za Acu Lukasa. Već imam jednu koja bi mu se svidela“, kaže pevač. Pogledajte kako je izgledao njegov nastup: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić