Login/Registracija

EMOCIJA I MASNO PEVANJE: Šefki ispunio očekivanja žirija! (FOTO)

Oliver Aleksovski iz Kumanova učestvovao je u duelu u drugom krugu „Zvezda Granda“ sa Šefki Jajićem iz Subotice. Prv se predstavio pesmama „Dodir neba“ i „Nema te nema“, dok je drugi izabrao numere „Cigani, drumovi“ i „Niz reku života plovim“. Konačan rezultat bio je dva glasa za Olivera i sedam glasova za Šefki. 

Marija Šerifović se iznervirala zbog izbora pesama Olivera, a on je pokušao da se izvuče tako što je rekao da je slabo čuo matricu. 

„Prvi kandidat ove pesme ne može da peva, a kod Šefkija mi se jedino nisu svideli prebrzi trileri u pesmi Džeja“, rekla je Marija, a sa njom se složio i Lukas kome se nije dopala od Baje. 

„Šefki ti si top! Nemam šta posebno da komentarišem“, rekao je Aca. Tajanstveni je rekao kako su mu oba kandidata simpatična i da treba da poslušaju ostatak žirija. 

„Prepoznala sam oba kandidata. Prvi umesto da ide napred on ide nazad. Oliver je imao najlošije izvođenje večeras. Šefki je bio fenomenalan, emocija dobra“, rekla je Viki. 

„Masno pevaš, masno izgledaš. Bravo“, rekla je Jelena, a Marija mu je zamerila što je pustio stomak. Ana Bekuta mu je čestitala što je prošao direktno u treći krug!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić