Login/Registracija

EKSKLUZIVNO: Mili pred novu sezonu otkrio u kakvim je odnosima sa Cecom i da li čuo sa Jecom (VIDEO)

Muzički direktor „Zvezda Granda“, Aleksandar Milić Mili, spreman je za novu sezonu najpopularnijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima, a ekskluzivno za Grand. Online je otkrio šta nas očekuje 18. septembra, kada se emituje prva epizoda, i kakvi su utisci povodom promene u žiriiju. 


– Ja mislim da će ova sezona biti fantastična, kao i svakan do sad – rekao je Mili, pa se osvrnuo na dolazak Svetlane Cece Ražnatović u žiri.

– Radujem se kada veliki pevači dolaze u Grand. Ja bih tu voleo da vidim jednoga dana i Draganu Mirković i Brenu, a Ceca je toliko velika zvezda tako da je bilo odlično iznenađenje – rekao je on, pa otkrio da li ga je iznenadila vest o odlasku Jelene Karleuše.

– Pa moram da kažem da me je to izenadilo, uopšte nisam računao na to… Prošla sezona je bila jedna od najgledanijih ikada, imali smo stvarno jedno burno takmičenje, ali svako gleda gde mu je bolje.

Mili kaže da se sa Jelenom nije čuo nakon njene odluke da napusti žiri i posveti se karijeri, kao i da podržava svaki potez Grand produkcije. 

– Bio sam na putu dugo, ne bih se ni čuo sa Karleušom, jer biranje žirija je isključivo posao Saše Popovića, tako da i ja sam bio iznenađen, ali dok je on tu, ja svaku njegovu odluku podržavam – kaže Mili.


Kako se spekulisalo da Ceca i on nisu u sjajnim odnosima, iako su duži vremenski period sarađivali i zajedno radili na brojnim albumima, zanimalo nas je u kakvom su danas odnosu. 

– Mi smo uvek u istim odnosima, od kad smo se upoznali do danas… Ceca i ja smo napravili 20 god njene karijere, devet albuma, stotine stadiona… Od 1995. do 2005. smo radili, to i dalje ne prolazi, te pesme i dalje žive, to je ono što će da nas veže do kraja života – zaključio je muzički direktor.

Poznato je da je tokom prethodnih sezona bilo dosta rasprava žirija, a Mili smatra da će i ove biti vrlo dinamično i turbulentno. Međutim, priznao je da smatra da će ipak biti manje rasprava s obzirom da Jelena više nije deo tima.

– Pa verovatno, ne znam. Nekako smo se uhodali tako da malo toga može da se promeni – rekao je Mili.

Ceo intervju sa Milijem pogledajte u videu ispod teksta!

PROČITAJTE I:

EKSKLUZIVNO: Ovako izgleda nova scena ZVEZDA GRANDA

Oglasili se članovi ZVEZDA GRANDA, evo šta kažu za Cecin dolazak u žiri

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić