Džordž na kolenima zbog narodnjaka, Karleušu optužili da „krade“! „Jedeš rekvizite“

Emir Brunčević (33) iz Novog Pazara i Rijad Rahmanović (24) iz Donjeg Vakufa ukrstili su mikrofone u petom krugu „Zvezda Granda“.

U opasnoj duelskoj borbi oba takmičara raspametila su sve narodnjačkim reperoarom, pogotovo Đorđa Davida koji je u jednom trenutku pao na kolena. Ipak, pojedini članovi žirija u zanosu su zaboravili da glasaju, dok su drugi kalkulisali kome da daju prednost, pa je rezultat sve vreme varirao.

d2392dd794704660917e0cdaa5d328efbda5193c

– Dajte, bre, što se sprdate sa ovim šouom, što se brukate pred ovim narodom? – pitao je Saša Popović, nakon što je rezultat bio 4:3 za Rijada i opomenuo ih da sledeći put moraju da glasaju u tajmingu. 

– Gledamo samo šta rade, namerno sam palila – gasila taster. Inače, dala sam prednost drugom takmičaru jer mi je njegov način intepretacije bio bolji, bliži srcu – počela je Šerifovićka, ali ju je u izlaganju prekinula Jelena Karleuša koja se šetala po studiju i na kraju došla do Popovićevog stola i maznula napolitanke. 

8d83b752b7669837d5fe81e4e8e22b4708da8b1e

– Pao nam je šećer – rekla je, na šta je Popović rekao da su napolitanke deo scenografije, da dugo stoje kao reklame i da im je istekao rok. 

– Ova jede rekvizite – konstatovao je Mili, dok je Sale poručio: – Donesite Jeleni baklavu koje je doneo takmičar.

49ea00452aa2f14b7205068e43140446333a4a28Nakon priče o baklavi i kolačima, Bosanac je prvom takmičaru poručio da je sašio prvu numeru, dok je drugom rekao da je zaista nastala greška u glasanju. 

Bekuta je izrazila žaljenje što Rijad nije dobio više glasova, dok se Viki u potpunosti složila sa Bosančevim mišljenjem. Kada je došao red na Jelenin komentar, diva nije imala mnogo strpljenja. 

– Kao da nam je neko ugasio svetlo ovde, meni je to sve bilo dosta osrednje, ili mi je pao šećer ili ste vi stvarno večeras bili dosadni, kao što do sad niste – rekla je JK i ponovo pokrenula temu o baklavama i kolačima. 

 Džrordž je optužio Bosanca da radi na pršut i kolače, dok mu je čuveni kompozitor odgovorio: – Ja stvarno ne znam ko je pojeo 14 baklava?!

– Ti si omatorio gladan i zato je kolač presudio da unakaziš mog anđela večeras – našalio se Džordž i otkrio da je pojeo 9 baklava koje je doneo Bosančev kandidat, a zatim još 5 od svog takmičara. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić