Login/Registracija

Džejla se vratila iz Španije: „SVE MI SE SKUPILO“

Džejla Ramović ove godine odlučila je da svoj život posveti studijama i odseli se u Španiju gde će provesti svoje studentske dane.

Kao što je i obećala, muziku nije zapostavila, a trenutno boravi u Bosni i Hercegovini gde će nastupati za doček Nove godine.

– Lepo mi je ovde, nedostajalo mi je sve. Čovek se brzo vrati na staro i uživam zaista– rekla je Džejla za Grand.

U Barseloni živi potpuno drugačiji život od onog na koji je navikla ovde, ali ne krije da joj fali dom.

– U nekom trenutku sve se skupilo, taman je prošlo nekoliko meseci od kada nisam bila, ali sve je ostalo tu kao da nikada nisam ni otišla i tako se ponašamo i osećamo– iskrena je bila pevačica.

Iako je javna ličnost, ne eksponira se previše na društvenim mrežama, a kako je Španija poznata po dobrom provodu, mnoge je zanimalo da li ima vremena da izlazi.

– Ja nisam neki tip da mnogo izlazim. Sada kada sam se vratila ovde, često izađem, ali u Španiji orijentisala sam se da mi prioritet bude fakultet i učenje i nisam imala mnogo vremena za to, ali nisam taj tip tako da mi nije falilo. Ja tamo imam druge zanimacije crtam, plešem, treniram posvetila sam se sebi i izgradim sebe što je bolje moguće što je bio i razlog mog odlaska- objasnila je nekadašnja pobednica.

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da je zaprošena na jednom nastupu, što je pevačica sada i prokomentarisala.

– Šta ima tu da se nagađa ili ne. To je bio momak iz publike koji je došao tu i napravio šou. nije bilo planirano čovek je došao da me prosi i to je to šta je tu čudno. to je sve bila zezancija i nadam se da niko to nije shvatio ozbiljno– odgovorila je Ramovićeva.

POGLEDAJTE I 

VAU! Nakon preseljenja u Španiju, još jedna drastična promena! (FOTO)

MENJA ŽIVOT IZ KORENA: „Radim ono što sam ODUVEK ŽELELA“ ( VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić