Login/Registracija

Džejla KUMOVALA sestri na venčanju, pa pesmom za prvi ples RASPLAKALA sve (VIDEO)

Tekuća godina za porodicu Džejle Ramović bila je puna radosti i sreće. Nakon što je njena srednja sestra Lejla Ramović izgovorila sudbonosno „da“, i starija Šejla nedavno se udala za dugodišnjeg izabranika Eldina, a romantično svadbeno veselje upriličeno je u Sarajevu.


Detaljne pripreme za svadbu, kao i sam čim venčanja sestre su snimile u vlogu koji je nedavno ugledao svetlost dana. 

Bez trunke šminke, odlično raspoložene i vesele sestre Ramović počele su snimak od ranog jutra i otkrile sve detalje romantičnog slavlja.


Džejla nije mogla da sakrije osmeh, te se još u kolima veselila i pevala zajedno sa sestrom, a interesantno je i da je njihova majka zapevala sa njima u glas.


Nakon opštinskog venčanja, usledilo je šerijatsko, a svedoci, tačnije kume u džamiji bile su Džejla i Lejla. 

Zajedno sa mladom, Ramovićeve su za svečani čin izabrale duge toalete u nežnijim tonovima, dok su na svadbi ponele atraktivne, a u isto vreme romantične haljine koje su za njih specijalno šivene.


Svedbeno veselje upriličeno je u jednom restoranu u Sarajevu, a sam prostor, po želji mlade bio je osmišljen do najsitnijih detalja.

Goste je zabavljao jedan sarajevski klupski bend, ali Džejla nije mogla, a da kao i na Lejlinom venčanju, ne otpeva sestri prvu pesmu. Njihov izbor za prvi ples bila je numera „Moje si nebo“ Adila Maksutovića, koja je sve dovela do suza. 


Osim emocije zbog Džejlinog glasa, romantični prvi ples upotpunio je i vatromet, ali i specijalno osmišljena koreografija koju su mladenci pokazali na delu, što je sve zvanice oduševilo.


Usledila je luda žurka, a mikrofona se ponovo latila Džejla koja je za mladence otpevala nekoliko hitova poput „Ko si ti“, zatim „Korak po korak“ i „Tri čaše“, ali je sve raznežio trenutak kada je zapevala Aldinov hit „I sad me po tebi poznaju“.


Lavina emocija uzburkala se tokom Džejlinog pevanja, te su njene sestre uz ovacije i aplauze prišle i zagrlile je. 


Sve detalje sa romantične svadbe Džejline sestre Šejle pogledajte u videu ispod. 

I Lejla Ramović snimila je vlog sa venčanja njene sestre, a kako je to izgledalo iz njenog ugla, pogledajte u videu. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić