Džabe Zlatan Ibrahimović kad KANDIDAT ODE KUĆI: “Je*o pevače koji nam kvare raspoloženje“

Još jedan specifičan duel desio se između Davidovog kandidata Jasmina Arnauta i Bosančeve kandidatkinje Sanele Marković.

Jasmin poznat kao pop i rok izvođač predstavio nam se pesmama “Ako ti je do mene“ i “Dobrodošla ljubavi“, dok je Sanela oduševila sve standradno dobrim narodnjacima “Jutro je“ i “Uzmi ili ostavi“.

Kao što je najavila voditeljka Sanja Kužet skoro se nije desila situacija poput ove- oba kandidata osvojila su po tri glasa, što znači da će jedan otići u baraž a drugi kući.

– Dragi gledaoci ja bi pozdravio moga Zlatana Ibrahimovića sa pesmom “Jutro je“. Našeg švedskog Bosanca koji zna šta valja. Evo pokloni od nas- obratio se Bosanac svima.

a8c0cd84c9ae247e577179fe80ae5f6760564c56

– I Jasmin i Sanela nisu za tri glasa za ono što su pokazali do sada. Ali je večeras vladala teška energija, dosada, nesklad- rekla je Marija- Jasmine navikla sam na tebe da ti bude ton velik ko kuća. Matrica za Nadinu pesmu kod Sanele je bila pakao.

Ana je Jasminu glas dala zbog boje glasa i donjih laga kojima vlada, a zamerka je bila za izbor pesama- Nije mi za takmičenje ali dobro. Sanela mi je zvučala amaterski.

– Izgledao si kao da se boriš sa samim sobom– poručila je Snežana prvom kandidatu- Ništa mi nije skrenulo pažnju na tebe. A druga kandidatkinja se nije spremila.

Viki je očekivala od Sanele više energije barem uz pesmu “Jutro je“- Dala sam glasove jer zaslužuju, a da li treba da idu dalje, ne znam.

51c0bec8115f3ce47ef5e2ffe099f1840707ed66

Jelena je oboma dala glas jer neosporno dobro pevaju – Ali je*o pevače koji pokvare svima raspoloženje. Stvarno ljudi, to ste uradili. To je ona magija o kojoj pričamo. Ili je imaš ili ne.

Đorđe David je poručio Arnautu da neke stvari ne može da dozvoli sebi pa mu kao mentor poručio- Sve zavisi od tebe kako ćeš izaći. Znam kako je bilo na probi, ali to je ovde džaba na sceni. Ne sme da ti se desi zamor ako hoćeš da budeš profesionalac.

Bosanac je smatrao da je ipak Sanela bila bolja- Ja bih pustio moju kandidatkinju u baraž, ali su oboje pevali bolje od mnogih ovde. Umorili su se jer su osmi par. Vidi kakva mi je Sanela kao lutka.

Saša Popović na kraju je odlučio da dalje ide Jasmin- Moram da se setim i prethodnih krugova. Toliko je bio dobar do sada. Žao mi je Sanela.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac