Login/Registracija

Dvojnik Saše Kovačevića: Malo je falilo da se srušim u studiju (VIDEO)

Petar Vasić, talentovani pevač iz Valjeva, koji se direktno plasirao u treći krug takmičenja ima mnogo razloga da bude srećan. Dok je stajao na sceni „Zvezda Granda“ i slušao ocene žirija nakon nastupa, bio je u potpunom šoku. 

„Ovo je već drugi put da su mi rekli da imam sličan glas kao Saša Kovačević. Zamalo se nisam srušio na sceni kad sam čuo tu pohvalu zato što je Saša moj idol“, otkriva Petar koji je savršeno izveo pesmu „Živim da te volim“ popularnog pop pevača. Dvadesetdvogodišnji kandidat kaže da poznaje braću Kovačević i da oni prate njegov rad. 

„Čak mi je i Sašin brat Rade rekao da ličimo. Kad sam mu poslao jednu Sašinu pesmu koju sam snimio za svoju dušu rekao mi je i da imam identičan glas. I na nastupima mi često kažu kako dosta podsećam na Sašu“, priznaje Petar. On je i u prvom krugu fanatastično otpevao jednu Kovačevićevu pesmu što mu je omogućilo direktan prolazak u naredno kolo. Za razliku od prošle sezone u kojoj se takmičio, Petar kaže da je ove godine disciplinovan. 

„Sad se spremam mnogo više i pažljivo biram pesme.  Pred snimanje otkažem nastupe i čuvam se. Pijem čak i lekove za grlo kako bi sve bilo kako treba“, priznaje Petar. Podsetite se njegovog fantastičnog nastupa: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić