Login/Registracija

DUO GRAND SPREMAN ZA EVROPU: Nenad i Aleksandar POKIDALI na „Pesmi za Evroviziju“, „Viva La Vida“ ispraćena ovacijama publike

simic osmanovic 1

Pod rednim brojem 14, u drugom polufinalu „Pesme za Evroviziju“ nastupili su Aleksandar Simić i Nenad Osamnović sa pesmom „Viva La Vida“ kao sastav Duo Grand.

Kroz ovu pesmu oni traže odgovor na pitanje da li je bogastvo preduslov za sreću ili tugu, a ovo pitanje u današnje vreme može svako da postavi sebi i drugima.

simic osm 2

Momci su dali sve od sebe da na sceni pokažu svoj maksimum, a publika ih je ispratila ovacijama i velikim aplauzom. Uspeli su da izazovu lavine onih najdubljih emocija kod publike u studiju, ali i kod gledalaca kraj malih ekrana.

Nenad i Aleksandar su se potrudili da sve bude na najvišem nivou, pa je tako posebno osmišljen scenski nastup upotpunio pesmu.

Vatrometi, plesačice, muzičari sve je to bio deo nastupa, dok su momci pesmu izveli na maestralan način. Mešavina opere, narodne muzike i ostalih muzičkih žanrova je pesma „Viva La Vida“ koja je večeras bila drugačija od svega što je viđeno na sceni.

Capture 1

Grand Produkcija na čelu sa kreativnim direktorom Sašom Popovićem pružila je maksimalnu podršku momcima da ovaj večerašnji nastup bude na svetskom nivou, kako zaista zaslužuje ova scena.

Nema sumnje da su Nenad i Aleksandar spremni za Liverpul, a do odlaska na Evroviziju ostalo je samo dva koraka. Prvi, da se večeras plasiraju u finale, i drugi da u subotu pobede.

ipiccy image 17 1

Podsetimo, „Duo Grand“ možete podržati slanjem poruke 14 na 5556 kada voditelji daju znak da je glasanje počelo. Sa jednog broja možete poslati maksimalno 20 SMS poruka.

Foto: youtube/rts,
Autor: A. Milinković