Login/Registracija

DUBOK DEKOLTE I PROREZI NA STOMAKU: Mladenovićka opet IZAZIVA fotkama (FOTO)

Posao na estradi iziskuje mnogo truda i rada na sebi, od vežbanja glasa do savršenog stasa posebno kada su pevačice u pitanju.

Većina ima ustaljen raspored tretmana nege, treninga, ali i estetskih korekcija kojima se povremeno osveže jer noćni rad ostavlja traga na njihovim licima.


Kako bi na svakom nastupu izgledala savršeno, Aleksandra Mladenović ima čitav tim ljudi koji je zadužen za svaki detalj, a svojim sinoćnim izdanjem oduševila je fanove.


S obzirom da je nedavno svoju liniju dovela do savršenstva, ne libi se da to i pokaže pa je za nastup odabrala haljinu sa dubokim dekolteom i prorezima na stomaku ukrašenu perlicama i zanimljivim rukavima.

Visok rep istakao je njene crte lice uz šminku koja je upotpunila ceo stajling, ona je nasmejana ispozirala i podelila sliku sa svojim pratiocima.


Pošto je nedavno raskinula vezu sa kolegom, pre nekoliko dana otkrila je i da li je opet zaljubljena.

– Nisam raspoložena sad za ljubav. Ljubav će malo da pričeka, spremam novi, drugi album– rekla je pevačica koja je dobila ponovo pitanje vezano za bivšeg momka Isaka Šabanovića.

– Ne želim da pričam o Isaku, jednostavno neću da ga komentarišem. Pitajte njega da li se tu nešto loše desilo… Možda će vam on reći. Više nisam povređena– jasna je bila Aleksandra.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić