Login/Registracija

Drugi put se NAOŠTRIO za Popovića: „Krenuo sam u pohod i osvojio ŠESTO MESTO“ (VIDEO)

Sa radošću se seća svojih prvih pokušaja da postane deo „Zvezda Granda“, a danas Dragi Domić ne krije ponos zbog uspeha koji je ostvario do sada.

Davne 2006. godine se prvi put prijavio za popularni šou, ali na žalost već u drugom krugu za njega je bio kraj takmičenja.


U njegovom slučaju važi „druga sreća“ koju je sebi ostvario 2010. godine kada je pred Sašom Popovićem izveo Čolinu pesmu „Kao moja mati“.

U emisiji „Zvezde Granda Specijal“ voditeljka Vesna Milanović prisetila se Domića iz samog takmičenja, za koga tvrdi da je bio jedan od najšarmantnijiih momaka.

– Sećam se kada mi je bio rođendan i kada mi je rekao „Vesnice bombonice, srećan ti rođendan“ i jako mi je žao što nisam uspela da nađem taj njegov snimak iz takmičenja, bio je divan- ispričala je Vesna.


Svi koji ga znaju iz tog perioda tvrde da nije bio samo šarmantan već i veoma uporan momak pun želje da ostvari svoj san.

– Završio sam takmičenje na šestom mestu. I moram sada da kažem, kada smo pogledali prilog sa moje dve audicije, da sam se nakon prvog ispadanja naoštrio, spremio i odlučio da krenem u nove pohode i evo od 2010. godine do danas mogu reći da sam ponosan na sebe i na svoju karijeru- priznao je Dragi sa širokim osmehom na licu.

U videu ispod pogledajte kako se Dragi Domić predstavio na audicijma za Zvezde Granda.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac