Dragici Zlatić KOLEGA TRAŽI MUŽA: „Brani me na svirkama“ (VIDEO)

Mnogi smatraju da su prava prijateljstva na estradi gotovo nemoguća, ali Dragica Zlatić i Milan Mitrović uverili su nas u suprotno.

dda75ca65c6255361ff7885dc5aadb5d30e869aa

– Kada je Dragica počela da nastupa za Grand pordukciju ja sam već bio mladi veteran, ali od prvog nastupa naša energija se nekako spojila i kad god se sretnemo to je spontano. To je energija kao Ana Sević nekad, a te energije su zaista retke– iskren je bio Milan za koga je koleginica i prijateljica takođe imala samo reči hvale ističući kako je on izuzetno dobar čovek.

64719a1c932514ea5ed5d9c979d40821a5101e1d

O Dragičinom ljubavnom životu dosta se pisalo u medijima, a iako još uvek nije pronašla srodnu dušu, Milan tvrdi kako je često brani od udvarača kojih ima na pretek.

– Još da joj nađemo frajera da je udamo (smeh). Da smo mi mirni, da ne moramo da je branimo na svirkama. Ona kada peva, ja nekad moram da stojim ispred nje jer ljudi ne mogu da odole. Od silnih udvarača nije izabrala još nikog, ali rešićemo i to, naći ćemo princa– rekao je Mitrović, koji je sve zasmejao odgovorom na pitanje kakav muškarac pristaje Dragici.

– Ja sam se oženio (smeh)– našalio se on, a zatim se uozbiljio.

– Treba da bude tu u svakom momentu za nju i naravno pre svega dobar čovek.

365583bf99952c60ee97e35a4d634202c85809b8

Oboje su se složili kako javnim ličnostima nije lako da pronađu prave partnere jer vladaju predrasude o njima, a zatim je Dragica odlučila javno da otkrije koje uslove ima za budućeg dečka.

– Ja baš nemam neke kriterijume, ne volim nešto lepe momke, manekenski građene…Svi misle da ja tražim prelepog bilionera, što nema veze sa mozgom. Nisam zahtevna što se tiče muškaraca. Bitno mi je da bude dobar čovek, da me zasmejava i da radi nešto to mi je bitno, samo da nije da ga ja izdržavam. Nije bitno šta radi i za koliko samo da radi i da nije mamin i tatin sin, to ne podnosim– iskrena je bila pevačica.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić