Login/Registracija

DOM ŽELJKA VUKČEVIĆA odiše luksuzom, a tek da vidite GDE PRAVI ŽURKE (VIDEO)

Nakon Aldina Avdijaja i Željko Vukčević otvorio je vrata svog doma u Podgorici.

Iako se na početku našalio tvrdeći da ne poznaje našu ekipu, kao pravi domaćin odmah nas je uveo u kuhinju i skuvao kafu.

– Verovali ili ne, ova kuhinja je stara tridesetak godina, ali se odlično snalazim s obzirom da sam po zanimanju kuvar. Najčešće spremam sebi (smeh) a ne drugima što se da videti po mojoj kilaži. Uglavnom je to meso, osim kad sam na dijeti pa jedem povrće- priznaje nam Željko koji je tokom takmičenja smršao 12 kilograma.

Trpezarija u domu Vukčevića prepuna je uspomena, slika i detalja, a posebno mesto zauzima portret pradede Simona.

– Prababu još nismo uradili, treba i nju da sredimo (smeh). Po pradedi sam trebao da dobijem ime ali su mi dali ime Željko jer su me posle ćerki priželjkivali. Ne bih se bunio da se zovem Simon Vukčević, baš je zvučno za scenu ali dobro. Idemo dalje- rekao je pa nas poveo u kutak gde je najčešće boravi a ponekad i pravi žurke.

Kako je rekao to je najzanimljiviji deo kuće koji je do detalja osmisila njegova majka. Po njenoj želji, komadi stilskog nameštaja stigli su iz svih krajeva sveta, dok je tata bio zadužen da urami grb Crne Gore i to zlatnim vezom.

Pored nekolicine slika, knjiga i drugih antikviteta, posebno mesto zauzima porcelanska vaza.

-Ovaj ćup mi je uvek bio zanimljiv detalj i nešto što nismo smeli da taknemo kad smo bili klinci. Bilo je “samo ne oko ćupa“- kroz smeh nam je objasnio Vukčević.

Iako tvrdi da je glavno mesto okupljanja dnevni boravak, naša ekipa uverila se da je prava žurka zapravo na neverovatnom mestu u kući! Imali smo priliku da nam Željko priredi čak i mini koncert, a o kom delu kuće je reč i kako se naša ekipa provela u domu Vukčevića, pogledajte u videu.

Verujemo da ćete se slatko nasmejati kao što smo i mi.

Foto: T. Bogavac/ I. Ankić,
Autor: T. Bogavac/ I. Ankić