Login/Registracija

Dobili novu titulu u „Zvezdama Granda“, pa priznali: „NE ŽELIMO DA DOSADIMO“ (VIDEO)

Željko Vukčević i Sandra Mladenović dobili su novu titulu u „Zvezdama Granda“- kraljevi opuštenosti. Vedri i nasmejani tvrde da kod njih nema mesta nervozi, mada nije ni čudo budući da su briljrali ove subote sa po šest glasova.

– Vlada tenzija, svi su smoreni, mi smo baš pozitivni i kod nas je sve super!- tvrde takmičari, a Željko priznaje da mu takmičenje posebno uliva pozitivnu energiju.


– Generalno ja sam po prirodi mnogo opušten, ali kada dođem u Grand! Pre ovoga vlada tenzija i nervoza da bi se sve stiglo i sve bilo kako treba, ali kada stignem na scenu pevam, zezam se i uživam- tvrdi Vukčević.


Nakon osam krugova u „Zvezdama Granda“ tvrde da je odabir pesme jako važan, a ponekad i presudan.

– Ne valja kada pesme dosade, uglavnom gledamo da biramo pesme koje se nisu toliko pevale. Prosto je i ljudima i žiriju dosadno da slušaju jedne te iste pesme. Mada postoje laganije pesme koje mogu da se otoevaju u pola noći, ali nisu takičarske, nekak nisu za to da se predstavimo publici i žiriju- istakla je Sandra za Grand Onlin dok je Željko dodao da je poenta da svojim pojavljivanjem uvek donesu nešto novo.

Nakon malo nagovaranja uspeli smo da saznamo i glas kog člana žirija im je ipak najdraži, a šta su rekli saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović