DO GOLE KOŽE Ovako se slavilo rođenje Vujadina (FOTO)

Ivana Pavković se juče porodila i na svet donela dečaka, a ponosni otac Petar Mitić proslavio je rođenje sina sa najbližim prijateljama i kolegama u jednom beogradskom kafiću. Petar je na početku večeri imao majicu sa natpisom „Dobrodošao Vujadine“ koju su vrlo brzo pocepali gosti. Sve okupljene zvezde Granda bile su toliko srećne što su Ivana i Petar dobili sina da su sinoć „gorele“ društvene mreže od čestitki koje su bile upućene ponosnim roditeljima.

……

Kao po običaju Petra su pocepali nekoliko puta dok nije ostao potpuno go, a vrlo brzo bez gornjih delova odeće ostali su i ostali gosti. Za dobru atmosferu bile su zadužene zvezde Granda, pa su se mikrofona „latili“ i Milan Dinčić Dinča, Katarina Živković, Vanja Mijatović i mnogi drugi koji su bili na slavlju. 

Proslava 4.jpg

Odlično raspoložena bila je i Nikolina Kovač koja je došla sa suprugom Sašom Kaporom, kao i buduća mama Jelena Kostov. Sve vreme su igrali i odlično se zabavljali i Milan Mitrović, Milica Pavlović, Aleksandra Bursać, Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Bane Mojićević  i mnogi drugi.

Proslava 1.jpg

Proslava 2.jpg

Veseli gosti nazdravljali su i pevali Vujadinu u čast do duboko u noć. Ovo je samo još jedan od dokaza koliko je mladi bračni par Pavković-Mitić omiljen među kolegama sa estrade koji su svojim prisustvom uveličali jedan od najsrećnijih dana u njihovom životu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Bakić