Do godine EVROVIZIJA i novo mesto prebivališta! Evo gde se SELI ZVEZDA GRANDA

Crna Gora je ove godine imala mnogo predstavnika u takmičenju “Zvezde Granda“ kojima je mogla da se ponosi, a takmičar koji se definitivno izdvojio kako svojim glasom tako i lepim ponašanjem i vaspitanjem jeste Nemanja Petrović.

Pored ulaska u finale i zabeleženim velikim uspehom u ovom šou programu, Petroviću se i na privatnom planu desilo mnogo lepih stvari a najvažnija je sigurno dolazak ćerkice na svet.

73806321b8f25dba664f3c0995cc86487b57b765

Na dnevnom nivou ovom Podgoričaninu stižu poruke sa svih krajeva sveta a pitanje koje mu se najčešće postavlja jeste da li će predstvaljati svoju zemlju na takmičenju Eurosong– Crnogorci su preponosni na mene. Pitaju me da li ću je sledeće godine da predstavljam Crnu Goru na Evroviziji. To jeste moja velika želja i ja se nadam da ću ići ako ne sledeće godine bar one tamo– rekao je Nemanja za “Grand news“.

6fae63c32cd9d8ed0eb015e2a9675b71e7af4127

S obzirom da se od finala gomilaju poslvne ponude a da je epicentar zbivanja na prostoru bivše Jugoslavije u Beogradu, finalista je otkrio i da li poput mnogih svojih kolega ima nameru da se preseli u prestonicu Srbije- Mislim da ću se preseliti u Beograd ali čekam da vidim šta će biti u narednom periodu, ne bih sad mnogo o tome ali mislim da hoću.

POGLEDAJTE I:

PRVA TEZGA NAKON FINALA: “Čast mi je što sam pevao BRENI I SAŠI“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac