Đorđe takmičarku UPOREDIO sa Džejlom Ramović, pa ŽESTOKO POTKAČIO Bosanca!

U ovom duelu glasove su ukrstili Almir Delić iz tima Snežane Đurišić i Meliha Imširović iz tima Marije Šerifović i dali sve od sebe da zablistaju u sedmom krugu i približe se finalu.

Almir se predstavio pesmama „Krčma u planini“ i „Snijegovi hladni dolaze“, dok je Meliha otpevala „Da si nekad do bola voleo“ i „Robinja“, a rezultat na kraju duela bio je 6:5  za Melihu.

280603255412c5986532d014e7f8bc3c4afc4016

Bosanac je bio oduševljen Almirovim pevanjem, te je za njega imao samo reči hvale, komplimenti su samo pljuštali, što se ne može reći i za Melihu čijim pevanjem ovoga puta nije bio oduševljen.

Bekuta se u potpunosti složila sa Bosancem, takođe je pohvalila Almira, dok Melihinim pevanjem nije bila oduševljena, ali zato njenim stajlingom jeste.

– Meliha moj glas za tebe uopšte nije bio upitan, od kad si se pojavila… To je taj potencijal na kojem može da se radi i svašta može da bude i odatle karijere mogu da izniknu. Almire, nešto se pokazalo do sada da svi reagujemo na to kad neko postaje sve bolji, a ja mislim da si ti danas bio najbolji od svih nastupa, pritisnuo si obe pesme. Ti si sad na nekom svom pravom pevačkom putu – objasnio je Mili.

– Almire ti si meni drag i poznajem te dugo godina, ali moje mišljenje je totalno kontra od ovoga što je desni deo žirija rekao. Meni se večeras nije dopalo tvoje pevanje, pogotovo pesmu „Snijegovi hladni dolaze“ koja je moja omiljena, nije trebalo tako da zvuči, bilo je previše sirovo, nije bilo emocije – rekla je Viki.

3d5011035babc901886306d4e49a0c1ac4d34a84

– Možda je prehrabro ovo što ću da izgovorim za Melihu, kad se pojavila Džejla Ramović iste ove stvari su se dešavale od strane Bosanca… Da je kao da je snimljena matrica, da si ufurana, da si kao da si već u finalu to je isto i Džejli govorio i naravno Džejla je bila u finalu i ona je pobedila i džaba svo opovrgavanje jer kad nešto prija uhu i oku to će da nađe put – zaključio je Đorđe.

Ceca je pohvalila oba kandidata, a za Melihu je objasnila da je baš kako treba otpevala njenu pesmu. Marija je bila zadovoljna svojom kandidatkinjom Melihom, dok je Sneža takođe dala podršku svom kandidatu.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić