Login/Registracija

Đorđe i Mili SAGLASNI OKO SPORNIH STAJLINGA, roker potkačio Bosanca: „Neka vidi ŠTA MU RADI ĆERKA“ (VIDEO)

U poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ koja je iza nas digla se velika prašina zbog stajlinga takmičarki Maje Đorđević i Anastasije Ićurup koje su po mišljenju pojedinih članova žirija bile vulgarno i degutantno obučene.

Pred današnje snimanje nove epizode svoj sud o nastaloj situaciji dali su Mili i Đorđe David.

– Mislim da izgleda da je u žiriju podela na mlađe i starije genercija, ali tako je danas i u društvu. Ja sam u mlađoj, ovoj najmlađoj (smeh). Mislim da nijedan performans ne sme da se tretira kao seksualni objekat. Ja sam bio na primer u Parizu na baletu gde su svi bili goli, kada bi njih gledali kao seksualne objekte ne bi imalo smisla onda dolaziti. Želim da zadržim tu slobodu kod izvođača, neko ide na energiju, neko ide na izgled, neko će da obuče haljinu do poda i da otpeva nešto fantastično. Raznolikost i treba da postoji i to treba da se neguje. Devojke nisu bile uopšte vulgarne i dale su sve od sebe- istakao je Mili i dodao da je siguran da koleginice iz žirija nisu imale nameru nikoga da uvrede.

Kao i uvek i Đorđe David bez dlake na jeziku dao je svoj sud, budući da je upravo on mentor Maji, koja se našla na meti loših komentara kada je u reč o odevnoj kombinaciji.

– Bekuti se pokvario menjač pošto ima taj poluatomatski, to su ti neki prvi modeli davno napravljeni. Mora da se radi menjanje ulja na menjaču, pošto to Bekuta nije uradila, pričam o mašini u glavi, sad taj menjač mora da popravi. Edita, Breskvica, Teodora Džehverović, Džidža, Sara Jo, mnogo njih fura tu priču kada je garderoba u pitanju, kako to kažu ovi matori u žiriju one su „polugole“. Te devojke koje sam sad pomenuo, na koje su se i ugledale kandidatkinje zbog kojih je svađa i nastala, ugledaju se na mnoge svetske zvezde, što je potpuno normalno kada je u pitanju dvadeset i prvi vek– našalio se Đorđe u svom stilu.

Na veliku žalost mnogih, takmičarka Anastasija Ićurup, iz Marijinog tima donela je odluku da napusti takmičenje što je izazvalo mnogo različitih komentara.

– Moja kandidatkinja je reagovala onako kako joj ja kažem da reaguje i naravno da ostaje u takmičenju! Napravićemo stvar koja je još luđa i ićićemo još jače  tom smislu. Jako mi je žao što je Ićurup odustala, ima pravo svakako da kaže da li joj nešto odgovara ili ne, neko hoće da pristane na neku igru neko neće, ali ja mislim da nju treba ovo takmičenje. Ona je neko ko mnogo znači ovom takmičenju. Smatram da smo zbog estradne zaostalosti izgubili nekoga ko je jako dobar- objasnio je David koji je ovom prilikom prokomentarisao stav svog kolege Bosanca.

– Džidža je jedna od tih devojaka koje zastupaju taj fazon autfita kad je stejdž u pitanju. Neka vidi prvo šta mu radi ćerka da bi kritikovao šta rade druge. To što Džidža i ostale devojke rade ja pozdravljam- jasan je Džordž kome nije jasno zbog čega su njegove kolege zaratovale oko nečega što se viđalo i ranije u ovim emisijama.

– Imali smo Makedonku koja se pojavljivala u bodiju, imala je asocijacija na raznorazne priče i gledali su joj kroz prste i sada su odjednom doživeli neko prosvetljenje, ma čista glupost- jasan je Džordž.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

……

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ S. Čumić