Login/Registracija

Đorđe David otkrio detalje nove sezone: „Saša Popović će da ZABIBERI, sa Bosketom nemam kontakt“

Bliži se početak nove sezone najpopularnijeg talent šou programa  „Zvezde Granda“ u kojoj ćemo upoznati nove mlade pevačke nade, ali i odabrati 16-og po redu pobednika. Jedan od nestrpljivih u tom cilju je i Đorđe David koji ne može da dočeka dan kada će da zauzme sudijsku,ali i mentorsku stolicu kojoj se posebno raduje zbog rada sa novim kandidatima. 

Ekskluzivno za Grand Online najpoznatiji roker u takmičenju govorio je o letnjoj pauzi, odnosu među kolegama iz žirija, a otkrio je i šta to Saša Popović priprema u novoj sezoni. 

764096b3d7cca2da2b9fabb28949c20ff730eb3c

-Iskreno se jako radujem početku još jedne sezone i druženju sa kolegama i kandidatima. Mislim da će biti dosta promena, Popović će to da nam zabiberi kako samo on to zna. I siguran sam da će ova sezona biti još bolja i gledanija –  kaže  Đorđe za Gradn Online i skroz osmeh otkiva sa kim je od kolega bio u kontaktu tokom leta:

– Čuo sam se sa Cecom nekoliko puta, Ani sam naravno čestitao rođendan, sa Marijom sam se čuo dva puta. Naravno, sa Viki Miljković sam u stalnom kontaktu. Jedino se nisam čuo sa Bosancem, ali vidim da puno radi, da razvlači harmoniku (smeh) na nastupima, pratim na Instagramu sve.

b1b95064b6822c7dc9fbb2a9f85a7b85218d3423

Kako mu je u prošloj sezoni sa Aleksandrom Josifovskim pobeda izmakla za dlaku, zanimalo nas je da će u narednoj ići žurstro ka cilju, ali i ko mu je najveća konkurencija ka pobedi. 

– Ne idem na pobedu, mislim da smo Viki i ja prošle sezone stvarno dali sve od sebe, kao i druge kolege i rezultat se video. Meni je jedino važno da i ja, ali i moji kandidati damo maksimum na sceni, a na kraju publika odlučuje ko će pobediti, ali i ko će imati veliku karijeru – odgovara.

Ne krije da je prezadovoljan celokupnim dosadašnjim uspehom njegovih kandidata, a posebno na odnos koji i dan danas ima sa svim svojim učenicima iz takmičenja. 

– Ja sam ponosan na sve svoje kandidate, od prve sezone kada sam seo u stolicu, do danas. Raduje me njihov uspeh i nadam se da će imati dosta posla na terenu. Ono što su mi svi kadnidati rekli na kraju jeste to da kad su videli kako sve izgleda, tudili bi se više od samog starta. Ja ih pratim i podržavam, nadam se da će i Petrušovka i Josifovski, ali i svi moji raniji kadnidati ostvariti veliki upeh. Meni je bitno da oni rade, ali da rade tako da žive za muziku, a ne od muzike. Velika je razlika kada radiš sedam dana u nedelji za 50 evra, to je život od muzike. A kada živiš za muziku imaš manje nastupa, ali su kvalitetniji – ističe Đorđe za Grand Online.

c9a5d0d8154949a0b5cd11873e2644a3fe47d86d

Osim obaveza u takmičenju, roker se raduje i novim muzičkim projektima na kojima uporedo vredno radi. Ove nedelje završava snimanje spota za obradu pesme „Par godina za nas“ čuvene grupe EKV, a spot se snima na nekoliko logacija i kako kaže biće nešto posebno. 

Želeo sam da uradim ovu pesmu, konačno sam našao reditelja koji će to uraditi. Spot snimamo na nekoliko lokacija, EKV jeste specifična grupa, pa želim da sve bude kako treba. Mislim da će se publici svideti, u petak završavamo spot, posle toga ulazimo u montažu i pesma će brzo ugledati svetlost dana – zaključio je Đorđe. 

BONUS VIDEO: 

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković