Dino Suljić priprema spektakl u Zenici nakon finala: „Čast mi je i zadovoljstvo što ću pevati pred svojim sugrađanima“

Dino Suljić koncert u Zenici

U Zenici se i ovog leta održava „Zenica summer fest“ koji će tokom dve nedelje programa okupiti najveće regionalne muzičke zvezde, među kojima se našao i finalista „Zvezda Granda“ Dino Suljić.

Na otvorenim scenama širom grada Zeničani i svi posetioci uživaće u programima za različite uzraste koji će se održati od 8. do 18. avgusta, a sa posebnim nestrpljenjem čeka se i nastup mladog Suljića koji je osvario zapažen rezultat u najgledanijem muzičkom takmičenju.

DINO SULJIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 3 ok

Dino Suljić koncert u Zenici

Naime, Dino će pevati kao predgrupa Saši Matiču poslednjeg dana festivala, a talentovani pevač ne krije kolika mu je čast i zadovoljstvo što će u svom gradu pevati pres svojim sugrađanima i velikim zvezdama našeg regiona.

Jako se radujem što ću posle finala zapevati sa legendama domaće muzike. Čast mi je i zadovoljstvo i biće to veče za pamćenje. Pozivam sve da posete festival i da obavezno dođu da se družimo 18. avgusta, a ja obećevam žurku za pamćenje– rekao je Suljić za Grand.

Dino Suljić koncert u Zenici

Dino već dugi niz godina nastupa na svirkama, koncertima, svadbama i ostalim vrstama muzičkih događajima širom regije, a otkrio je kako je odlučio da se prijavi za takmičenje.

Pre otprilike godinu dana čuo sam za audiciju za „Zvezde Granda“ u Sarajevu i shvatio da sam u pravom momentu u životu za to. Dostigao sam dovoljan nivo zrelosti, mlad sam a obzirom na veliki broj nastupa i dovoljno iskusan za tako veliki poduhvat. Rekao sam sebi „Kad ću ako neću sada“? Prilično samouveren sam otišao na audiciju, na putu do studija u autu smislio šta ću pevati i evo, stigoh do finala najpopularnijeg muzičkog takmičenja – ispričao je, pa dodao:

Biti učesnik ovog šoua je velika čast, zadovoljstvo ali zahteva i veliki trud, napor i ulaganja. Ono najlepše što ću poneti sa sobom iz ‘Zvezda Granda’ su brojna prijateljstva sa predivnim kolegama, sa svima njima imam fenomalan i blizak odnos. Bilo je neverovatno biti na mestu sa stotinama ljudi gde svi pevaju fenomenalno, naročito sada u finalu– rekao je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Dino Suljić finale:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić