Devojke ga JURE, Ceci izgleda SEKSI, a takmičar tvrdi: „Ima neko ko čeka“

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ Crnogorac Edis Agić (21) pokupio je simpatije žirija, ali i pripadnica lepšeg pola. Ovaj talenatovni momak iz Rožaja „kupio“ je sve neverovatnom energijom, ali i neobičnim izgledom koji je i sama Ceca Ražnatović pohvalila. 

– Da ti kažem nešto iz ženskog ugla, ti si bio prizor za oči, za uši, igraš seksi, ne možeš proći nezapaženo nikako. Imaš visinu, tu lepu mušku energiju, imaš šarm, pevaš fenomenalno – prokomentarisala je nedavno Ceca, a takmičar je sad za Grand Online priznao da iza svega stoji naporan rad. 

7597684b2f05519f145d2c5cea556cbbd542d664

Tvrdi da nikad nema tremu, jer je od malena i kao učenik solo pevanja učestvovao na raznim takmičenjima, tako da mu je strah strani pojam. 

-Ja sam festivalsko dete (smeh), još kao mali sam bio na mnogim festivalima, tako da mi takmičenje nije strano – kaže Agić i dodaje da nije kao većina učesnika koji strahuju od komentara i kritika strogog, a često i surovog žirija, iako u četvrtom krugu i nije dobio baš pohvale za nastup. 

Marija Šerifović priznala je da je od njega očekivala mnogo više, kao i da je u jednom momentu njegov nastup bio horor, ali mladi Crnogorac smatra da takmičar mora da bude spreman na sve, pa čak i na surove kritike. 

– Žiri ne gledam uopšte kao nekog ko će da nas nagrdi ili kao sudiju za sudnji dan, jednostavno ovo je takmičenje. Nekad su oni zadovoljni sa onim što smo mi uradili, a nekad nisu, kao što je to bio slučaj sa mnom večeras – priznaje Edis.  

f72cf76dedf5064add0c985704064aee41038d15

Kako mu je pojavljivanje u najgledanijem šou programu donelo naglu popularnost, tako je i interesovanje devojaka postalo veće. A na pitanje da li ga sad češće startuju preko društvenih mreža, odgovara:

– Ima toga, to je normalno, ali mi nije cilj da tome pridajem pažnju.

Tvrdi da nema vremena za izlaske i provod, iako ima samo 21. godinu. 

– Moje zanimanje je gledanje filmova, vežbanje i trenutno snimanje. Prioreti su tu, a ima i neko ko čeka, tako da inboksi mogu da sačekaju (smeh)  – rekao je u intervjuu koji možete da pogledate u videu ispod. 

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić